Radyatör kasanın üstüne takınca RAM'lere değdiği için RTX 4070 Ti Super takılamıyor

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
240mm radyatörü kasanın üstüne takamıyorum RAM'lere değiyor. Bu sebeple de 4070 Ti Super alamıyorum kasaya sığmıyor radyatör ön iç panelde olduğu için. Ne yapmam lazım? Kasamın GPU uzunluğu 340mm fakat önde radyatör oldugu icin maksimum 27-28cm takabilirim.
Kasa: Vento VG15FE.
Sıvı soğutma: Corsair H100.

Kasanın içindeki durumu anlamamız için bir görsel paylaşabilir misiniz acaba?
Tabi paylaşayım hemen.

Buyrun.

Şu an RTX 3050 Dual var ASUS marka.
Bu da boyutları

200 x 123 x 38 mm

Dosya Ekleri

• 1000028114.jpg
    1000028114.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kasaya vereceğin para yerine ASUS markasını alman daha iyi olmaz mı?
Pardon diğeri Ti Super miş. Ya kasa alacaksın, ya hava soğutma, ya da ASUS olanı.

Aklımda ASUS Prime RTX 4070 Super var. 27cm uzunluğunda.
Aynı fiyata 4070 Ti Super var PNY marka o da 12.01" X 4.7" X 2.4"; 3 slot. Kaç Cm'e karşılık anlayamadım.

1 " 2,54 CMdir. 12, 01" X 2,54 = 30,5 CM.

Bende öyle düşündüm. Kasadaki ekran kartı boşluğum 28cm. 1cm boşluk kalıyor dolu dolu gözükmesi için küçük kasa almıştım da radyatör sığmayınca öne taktım bu sefer de kart alamıyorum😄 ASUS Prime almak şu an en mantıklısı ve çok hoşuma giden bir kart.

Kasa almak istemiyorum hem pahalı hem de tüm kablo düzenini baştan yapmak zorunda kalacağım. RTX 4070 Super de bana fazlasıyla yeter bir kart zaten.

Bende öyle düşündüm. Kasadaki ekran kartı boşluğum 28cm. 1cm boşluk kalıyor dolu dolu gözükmesi için küçük kasa almıştım da radyatör sığmayınca öne taktım bu sefer de kart alamıyorum😄 ASUS Prime almak şu an en mantıklısı ve çok hoşuma giden bir kart.

Ya da kozmetiğe takılmıyorsan eğer, vaktinde benim yaptığım şeyi tarif edeyim. Tabii biraz el becerisi ve şarjlı matkap gerekli.
Benim de başıma ayni sizinki gibi bir durum gelmişti. Ben radyatörü kasanın üst iç kısmına, fanları üst dış kısmına takmıştım. Isı konusunda sıkıntıda çıkarmamıştı. Tabii kasanın üstüne birkaç delik delmem gerekmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı