Sitenizde paylaşmadan önce bana sorduğunuzu hatırlamıyorum ama keşke bir izni mi isteseydinizElbette, buyrun: Raft Türkçe Yama - 2022 (En Güncel Yama) - OYUNDUNYASI.NET (Yakın zamanda kurulum videosu da ekleyeceğiz.)
Sayfanızda olan tıklayınız yazısı çalışmamakta, güncelleyebilir misiniz?Elbette, buyrun: Raft Türkçe Yama - 2022 (En Güncel Yama) - OYUNDUNYASI.NET (Yakın zamanda kurulum videosu da ekleyeceğiz.)
Yama sahibi kaldırmış yamayı. Yamayı yapan senin üstündeki kullanıcı volktyson ondan iste yamayı. Yamayı bir daha yayınlar mı bilmiyorum.Sayfanızda olan tıklayınız yazısı çalışmamakta, güncelleyebilir misiniz?
Yama bana ait ve buradan indirebilirsin.
Sitenizde paylaşmadan önce bana sorduğunuzu hatırlamıyorum ama keşke bir izni mi isteseydiniz![]()
Öncelikle merhaba, dostum insanları çaresiz bırakmayı bende istemedim ama o anki bulunduğum yer ile yolları ayırdık. O yüzden de yamalarım şuanda piyasada yok, şuanda zaten bunun için uğraşıyoruz ve hem bizim hem de sizler için güvenilir ve güzel bir şekilde kullanmanız için yeni bir proje üstünde çalışıyoruz. En kısa sürede tekrardan erişebileceksiniz.keşke bu güzelliği yapmışsınız ama şu site diyorsunuz bakıyoruz yok yani sitesi dc si hiç biryerde yok keşke kendiniz yayınlasanız mı hani tabiki emek var saygım sonsuzda insanı çaresiz bırakmak üzücü
Merak etmeyin yama yapımcısı ile iletişim halindeyiz. Yeniden yayınlayacağız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.