Çözüldü Rage 2 0x803f8001 sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ekamfb

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. Game Pass aldım ve rage 2 oynamak istedim. İndirdip oyuna tıkladığımda şu hatayla karşılaştım: Rage 2 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001 ve şu anda bir türlü çözemiyorum YouTube'da gösterilen her yolu denedim Google'daki her yolu denedim ama maalesef hiçbir sonuca varamadım. İşin garip yanı Rage 2 hariç 4-5 tane oyunu denedim ve oynadım hatta bazılarını bitirme aşamasına geldim. Bir çözüm yolu var mıdır yoksa sorun Rage 2'de mi? Cünkü internetten araştırdım ve Rage 2 biraz teknik sorunları olan bir oyunmuş, acaba sorun oyunda mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yaptığım araştırmalara göre Rage 2 ve bazı oyunlar Türkiye lokasyonuna kapalıymış. Çözüm olarak lokasyon değiştirerek girmeyi deneyen arkadaşlar var. Bu yöntemi uygulayarak oyun girmeyi denemelisin.
Yaptığım araştırmalara göre Rage 2 ve bazı oyunlar Türkiye lokasyonuna kapalıymış. Çözüm olarak lokasyon değiştirerek girmeyi deneyen arkadaşlar var. Bu yöntemi uygulayarak oyun girmeyi denemelisin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı