Epic Games ücretsiz verdiğinde almıştım. Şimdi indirip oynamak istedim ama oyuna girmek istediğimde aşağıdaki resimlerde bulunan hatayı aldım. Araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Not: İşlemcim 8 çekirdekli. Yani 2 çekirdek hatasından dolayı değil.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Konudan bağımsız lakin bende de olmuştu. Geforce Expreince yükleyip GPU driver güncelleyince oyun açılmıştı. Sizde de böyle bir durum olabilir mi ?
Bir de sisteminizi yazabilir misiniz ?
Konudan bağımsız lakin bende de olmuştu. GeForce expreince yükleyip GPU driver güncelleyince oyun açılmıştı. Sizde de böyle bir durum olabilir mi?
Bir de sisteminizi yazabilir misiniz?