Rage 2 ekran titriyor

bartuhane

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games'den aldım ve daha ilk bölümden bir problemle karşılaştım ve problemi çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
(Böyle bir sorun.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım gitgide bu sorunu yaşayan artıyor gibi gözüküyor. Neden bedava verildiği anlaşılıyor! Aynı sorunu yaşadım, 1 saat çözmeye çalıştıktan sonra sildim gitti. Bende de V-Sync ayarı kapalı olunca dehşet şekilde renk değişimleri oluyordu. V-Sync ayarını açınca da bu sefer hem FPS 30'a kitleniyor hem de renk değişimleri azalsa da kaplamalarda titremeler oluyordu. Çözüm olarak aşağıdaki oyun ayarları yapın. Ek olarak SSAO ayarını da kapatın. Belki sizde işe yarar.
IMG_20210219_201723.jpg

Bakalım gitgide bu sorunu yaşayan artıyor gibi gözüküyor. Neden bedava verildiği anlaşılıyor! Aynı sorunu yaşadım, 1 saat çözmeye çalıştıktan sonra sildim gitti. Bende de V-Sync ayarı kapalı olunca dehşet şekilde renk değişimleri oluyordu. V-Sync ayarını açınca da bu sefer hem FPS 30'a kitleniyor hem de renk değişimleri azalsa da kaplamalarda titremeler oluyordu. Çözüm olarak aşağıdaki oyun ayarları yapın. Ek olarak SSAO ayarını da kapatın. Belki sizde işe yarar.
Eki Görüntüle 887318
Teşekkürler hocam şimdi deneyeceğim. Oyunun bu kadar sorunlu olduğunu düşünmüyordum.
V-Sync etkinlestirince ayni sorunu yasiyor musunuz?
Evet hala aynısı oluyor.
Biraz daha iyileşti ama hala devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı