Rage 2 "Rage 2 has stopped working" hatası

IzValerie

Decapat
Epic Games'ten Rage 2 indirdim ama açmaya çalıştığımda hata alıyorum. Oyun hiç açılmıyor ama görev yöneticisinde çalışıyormuş gibi görünüyor.

resim_2021-05-19_195850.png

Sistemim: Ryzen 7 3750h.
GTX 1660 Ti Max-Q
(2x8) 16 GB RAM.
Sürücülerim güncel, oyunu silip tekrar indirdim, oyunun dosyalarını doğruladım. İşe yarar mı bilmiyorum ama aldığım hatanın dosyaları da burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemedim açıkçası. James Donkey kulaklığınız dahil kullanmadığınız tüm USB'leri çıkarın. Güvenlik duvarını kapatın. Görev yöneticisindeki gereksiz yazılımları kapatın. Oyunu dosya konumundan açmayı denediğinizde nasıl bir tepki veriyor?

Oyunun başlangıç komutlarına -windowed eklemeyi dener misiniz? Sorunun Vulkan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama anladığım kadarıyla Vulkan hariç bir render seçeneği yok. Oyunun config ayarlarından tüm ayarları en düşüğe çekmeyi deneyebilirsiniz belki. İlk defa böyle bir hatayla karşılaştığım için çok da bir fikrim yok maalesef.

Oyunun başlangıç komutlarına -windowed eklemeyi dener misiniz? Sorunun Vulkan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama anladığım kadarıyla Vulkan hariç bir render seçeneği yok. Oyunun config ayarlarından tüm ayarları en düşüğe çekmeyi deneyebilirsiniz belki. İlk defa böyle bir hatayla karşılaştığım için çok da bir fikrim yok maalesef.
Çoğu kişi settings.ini dosyasından oyun ayarlarını değiştirerek çözmüş ama hiçbiri bende işe yaramadı maalesef. -windowed ekleyip denedim ama o da olmadı.

Direkt settings.ini dosyasını silmeyi denediniz mi? Yapabiliyorsanız dosyanın yedeğini MediaFire'a yükleyip paylaşır mısınız? Belki bir şeyler yapabiliriz.

Bir de bununla dener misin? Birkaç ayar kurcaladım, belki işe yarar.

Bir de bununla dener misin? Birkaç ayar kurcaladım, belki işe yarar.
Yine olmadı. Kaç gündür uğraşıyorum bir türlü açamadım şu oyunu.
@Yener K. @231561 Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ama bu oyun açılmayacak herhalde. Sizi de fazla tutmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı