Rahat oyun önerisi

Bütçe
500
Evoland serisi - 2.62$
Solasta - 3.74$
Destroy All Humans - 2.99$
STAR WARS Jedi: Fallen Order - 3.19$
Little Nightmares II - 6.53$
STAR WARS Jedi: Survivor - 6.99$
Atomfall - 11.49$
Yazdığım oyunlar şuanda indirimde olan oyunlar, hızlı davranmanız gerekebilir :)

Demek istediğim şey doğa ile iç içe creative olduğumuz grafiklerin iyi olduğu bir oyun. Yani anlatamayacağım birşey hani grafikleri iyi olsun doğa ile iç içe olalım mekanikleri fizikleri baya iyi olsun.

Demek istediğim şey doğa ile iç içe creative olduğumuz grafiklerin iyi olduğu bir oyun. Yani anlatamayacağım birşey hani grafikleri iyi olsun doğa ile iç içe olalım mekanikleri fizikleri baya iyi olsun.
Yani özgür ve yaratıcılığı bana kalmış grafikleri iyi doğa ile iç içe olduğumuz, saatlerce oynasam sıkılmayacağım birşey lazım.

Yani özgür ve yaratıcılığı bana kalmış grafikleri iyi doğa ile iç içe olduğumuz, saatlerce oynasam sıkılmayacağım birşey lazım.
Yani mesela hareket kabiliyeti olarak RDR2 gibi ağır ve gerçekci bir hissiyat verebilecek birşey lazım.

Son düzenleme:
Valheim geliyor aklıma. Belki hoşunuza gidebilir.

Değerlendirmeniz açısından şu kısa inceleme videosuna göz atabilirsiniz: Link

Değerlendirmeniz açısından şu kısa inceleme videosuna göz atabilirsiniz: Link
Sons of the Forest bu anlattıklarınıza tam uyuyor gibi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı