Rahatlatıcı klasik müzik önerisi

Makaleler
3
Klasik müzik dinlemeye başladım, hoşuma gidiyor ancak pek bilmiyorum. Genelde sakin şeyler hoşuma gidiyor, sürekli yüksek sesle çalan tarzdakileri sevmiyorum.
Bana müzik yahut müzisyen ismi önerirseniz, biraz dinleyip beğenip beğenmediğimi söyleyebilirim. Belki siz de yeni müzikler keşfedersiniz.
Teşekkürler.

Selam. Kimsenin müzik önermemesi çok garip. Benim arşivimin çoğu klasik. Birkaç tanesini yazayım, beğenirsen devamını yazarım.

"Franck pourcel que sera"
"Frank Pourcel - Concerto Pour Une Voix"
"Frank Pourcel - Morir de Amor"
"Ennio Morricone Love Theme"
"Francis Lai - Metello 1973"
"Francis Lai - Bilitis"
"Francis Lai ~ Par le Sang des Autres"
"Stelvio Cipriani - Adagio (1970)"

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klasik müzik dinlemeye başladım, hoşuma gidiyor ancak pek bilmiyorum. Genelde sakin şeyler hoşuma gidiyor, sürekli yüksek sesle çalan tarzdakileri sevmiyorum.
Bana müzik yahut müzisyen ismi önerirseniz, biraz dinleyip beğenip beğenmediğimi söyleyebilirim. Belki siz de yeni müzikler keşfedersiniz.
Teşekkürler.
Yurima - River flows in you
Ayrıca çok beğeneceğinden emin olduğum bi şarkı söyleyeceğim, bana göre çok rahatlatıcı inşallah sende beğenirsin.
Yann Tiersen - Comptine d'une autre été

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı