RAİD 0 SSD'yi Yerel Disk D Olarak Kullanma

Nihai Tüketici

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

2 adet kingston hyper-x 3k 240 GB disklerim var. Zamanında raid 0 olarak Windows kurulu şekilde kullanıyordum. Şimdi ise yeni nesil Samsung bir SSD satın aldım. Sizlere sorum şu; yine kingston marka diskleri raid 0 olarak kullansam, ama D sürücüsü olarak kullansam, böyle bir şey yapabilir miyim ? C sürücüsünü sadece Samsung SSD olacak şekilde Windows kurup kullanmak istiyorum. Böyle bir şey yapılabilirse ve yardımcı olursanız çok memnun olurum. Dün akşam denemek istedim raid 0 olan diskimi değil öbür diski seçmişim yanlışlıkla. Ama için enteresan tarafı bu seferde Samsung SSD D oldu ama biçimlendirip kullanamadım. Artık o sorun hakkımda da sizden başka bir zaman yardım rica edeceğim.

Arkadaşlar sorunum çözüldü. Tekrar windows kurarken bios üzerinden hdd' lerin yerini değiştirdim. Kurulum bittikten sonra bilgisayarım yönet, disk yönetimi kısmından D sürücüsünü oluşturdum ve ad atadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…