RAİD 0 SSD'yi Yerel Disk D Olarak Kullanma

Nihai Tüketici

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

2 adet kingston hyper-x 3k 240 GB disklerim var. Zamanında raid 0 olarak Windows kurulu şekilde kullanıyordum. Şimdi ise yeni nesil Samsung bir SSD satın aldım. Sizlere sorum şu; yine kingston marka diskleri raid 0 olarak kullansam, ama D sürücüsü olarak kullansam, böyle bir şey yapabilir miyim ? C sürücüsünü sadece Samsung SSD olacak şekilde Windows kurup kullanmak istiyorum. Böyle bir şey yapılabilirse ve yardımcı olursanız çok memnun olurum. Dün akşam denemek istedim raid 0 olan diskimi değil öbür diski seçmişim yanlışlıkla. Ama için enteresan tarafı bu seferde Samsung SSD D oldu ama biçimlendirip kullanamadım. Artık o sorun hakkımda da sizden başka bir zaman yardım rica edeceğim.

Arkadaşlar sorunum çözüldü. Tekrar windows kurarken bios üzerinden hdd' lerin yerini değiştirdim. Kurulum bittikten sonra bilgisayarım yönet, disk yönetimi kısmından D sürücüsünü oluşturdum ve ad atadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı