RAIDMAX COBRA 600W PSU Alınır mı?

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Youtube'da gezinirken bir videoya rast geldim. Sistemde bu PSU'yu kullanıyordu ve bu paraya hem gold sertifikalı hem de tam moduler olması bayağı ilgimi çekti. Alınır mı alınmaz mı merak içinde kaldım.

n11.com'dan RAIDMAX COBRA RX-600AE-M 600WATT 135MM FAN 80+ GOLD PSU seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Yani evet, güç kaynağı çok iyi görünüyor. 12V üzerinden 600W'ın 600'ünü de verebiliyor, Gold sertifikalı, ful modüler. Sertifikası da doğru, PDF dosyası bile mevcut. Ancak diğer Gold sertifikalı güç kaynaklarının en ucuzları 500-600 TL civarlarında iken bu PSU'nun bu kadar ucuz olması insanın içinde bir şüphe uyandırmıyor değil.

Andyson yapımıdır kendileri. Meşhur JonnyGuru'nun formunda gezinirken önceden bu güç kaynağını bende merak etmiştim ve kimse tarafından tavsiye edilmiyordu. Onun yerine Corsair CXM serisi (2017) sürümü, CM MasterWatt yada Xilence Performance A+ serisini öneriyor kendileri. Genellikle yabancı forumların çoğu böyle tavsiye etmiyorlar. Raidmax Cobra serisi için diyorum bunu.

Malzeme kalitesi düşük ve güç tüketimi bi tık fazla olan bir PSU. Bu kadar güçe ihtiyaç duyuyorsanız ala bilirsiniz.
Bunu neye göre dediniz acaba? PSU çatır çatır %90 verimli çalışıyor.
..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-05-17-11-31-19-1.png
    Screenshot_2020-05-17-11-31-19-1.png
    248,4 KB · Görüntüleme: 86
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı