Raijintek Ampere 0R30B00014 Gen5 850W güç kaynağı alınır mı?

Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz hocam? Ben de bazı sorunlar yaşıyorum AM5 sistemde.

RAM ile işlemci arasın da bir uyumsuzluk var 4x8 RAM'i kullandığım zaman sistem kilitlenip kapanıyor. OCCT RAM+ işlemci testi daha 20 saniyesin de hata vermeye başlıyor şu an 2x8 kullanıyorum bir hata yok.

RAM ile işlemci arasın da bir uyumsuzluk var 4x8 RAM'i kullandığım zaman sistem kilitlenip kapanıyor. OCCT RAM+ işlemci testi daha 20 saniyesin de hata vermeye başlıyor şu an 2x8 kullanıyorum bir hata yok.
Bende kernel kitlenmeleri yaşıyorum çıldırtacak cinsten bir hata bu. Allah kolaylık versin bizlere :) RAM testi yaptım memtest ile sıkıntı çıkmamıştı. Sanırım onboard grafik kartından dolayı diye tahmin ediyorum. Hayırlısı bakalım. Umarım senin sorun da çözülür.

Bende kernel kitlenmeleri yaşıyorum çıldırtacak cinsten bir hata bu. Allah kolaylık versin bizlere :) RAM testi yaptım Memtest ile sıkıntı çıkmamıştı. Sanırım onboard grafik kartından dolayı diye tahmin ediyorum. Hayırlısı bakalım. Umarım senin sorun da çözülür.

Memtest hata almadım bende ama RAM'i çıkartınca hata cözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı