Sweetdreams1907
Megapat
çıt yok desem yalan olmaz.Bende aynı psu almayı düşünüyorum. Msi mpg a850g den daha uygun fiyatlı ve kaliteli duruyor.
Ses durumu nasıl, herhangi bir problem yaşatıyor mu?
çıt yok desem yalan olmaz.Bende aynı psu almayı düşünüyorum. Msi mpg a850g den daha uygun fiyatlı ve kaliteli duruyor.
Ses durumu nasıl, herhangi bir problem yaşatıyor mu?
Dostum aldın mı psuyu? Ben de alacağım da.1000W PSU bakıyordum 80+ platin dikkatimi çekti nasıl marka alınır mı?
ampere de sorun yok ama kratos da bobin cızırtısı varDostum aldın mı psuyu? Ben de alacağım da.
En nefret ettiğim şey bobin cızırtısı olması , ampere de kesin yok değil miampere de sorun yok ama kratos da bobin cızırtısı var
Aldım bi sorun yok yazdığım gün almıştım ama firma oyunu atx 3.1 yazmışlar kutuda atx 3.0 pcıe 5.0 yazıyor bilgin olsun ben firmadan bi sorun, yaşamadım ama başka psularda bu teknobiyotikden bozuk yollamışlar geri çok uğraşmış iade garanti falan şikayetvarda çok ben bi sorun yaşamadım, ama siz bilirsinizDostum aldın mı psuyu? Ben de alacağım da.
Ben Amazon üzerinden aldım Amazon'un müşteri hizmetlerine güveniyorum, her yerde çok met ettiler bu psuyu onlara güvenip aldım inşallah bir sorun çıkmaz.Aldım bi sorun yok yazdığım gün almıştım ama firma oyunu atx 3.1 yazmışlar kutuda atx 3.0 pcıe 5.0 yazıyor bilgin olsun ben firmadan bi sorun, yaşamadım ama başka psularda bu teknobiyotikden bozuk yollamışlar geri çok uğraşmış iade garanti falan şikayetvarda çok ben bi sorun yaşamadım, ama siz bilirsiniz
Atx 3.1 mevzusunda da ,cybeneticsi referans göstermişler 3.1 pass yani geçtiğini ifade ediyor, cybenetics'in siteye girip baktığımda, psuyu arattığım da ,3.1'i geçtiğini yazıyor, firmanın boşuna yazacağını düşünmüyorum.Aldım bi sorun yok yazdığım gün almıştım ama firma oyunu atx 3.1 yazmışlar kutuda atx 3.0 pcıe 5.0 yazıyor bilgin olsun ben firmadan bi sorun, yaşamadım ama başka psularda bu teknobiyotikden bozuk yollamışlar geri çok uğraşmış iade garanti falan şikayetvarda çok ben bi sorun yaşamadım, ama siz bilirsiniz
yok hocamEn nefret ettiğim şey bobin cızırtısı olması , ampere de kesin yok değil mi
iade@teknobiyotik.com mail adresimiz ile görüşmenizi rica ederiz. Ürün ilk versiyonları 3.0 güncel versiyonları 3.1 olarak satılmaktadır. Görselleri ile birlikte mail gönderebilirsiniz.Ben Amazon üzerinden aldım Amazon'un müşteri hizmetlerine güveniyorum, her yerde çok met ettiler bu psuyu onlara güvenip aldım inşallah bir sorun çıkmaz.
Atx 3.1 mevzusunda da ,cybeneticsi referans göstermişler 3.1 pass yani geçtiğini ifade ediyor, cybenetics'in siteye girip baktığımda, psuyu arattığım da ,3.1'i geçtiğini yazıyor, firmanın boşuna yazacağını düşünmüyorum.
Hocam, bende anlamadım bunları destekleri böyle söylüyor ama ayıplı mal satıyor eğer 3.1 versiyonu olup, bana 3.0 satıyorlar iseBen Amazon üzerinden aldım Amazon'un müşteri hizmetlerine güveniyorum, her yerde çok met ettiler bu psuyu onlara güvenip aldım inşallah bir sorun çıkmaz.
Atx 3.1 mevzusunda da ,cybeneticsi referans göstermişler 3.1 pass yani geçtiğini ifade ediyor, cybenetics'in siteye girip baktığımda, psuyu arattığım da ,3.1'i geçtiğini yazıyor, firmanın boşuna yazacağını düşünmüyorum.
Sen Ağustos'ta almışsın ben şimdi aldım acaba ondan mı hocam , mail attın mi peki neden böyle diye?iade@teknobiyotik.com mail adresimiz ile görüşmenizi rica ederiz. Ürün ilk versiyonları 3.0 güncel versiyonları 3.1 olarak satılmaktadır. Görselleri ile birlikte mail gönderebilirsiniz.
Hocam, bende anlamadım bunları destekleri böyle söylüyor ama ayıplı mal satıyor eğer 3.1 versiyonu olup, bana 3.0 satıyorlar ise
Attım mail hocam cevap bekliyorum eğer böyle birşey varsa ayıplı mal satmak tüketici kandırmak ayıplı mal 2 yıl süreyle iade almaları gerekiyor hakkımız var sözleşmede de yazıyor iade edicem 5 ay oldu senide bilgilendirirm hocam cevap verdiklerindeSen Ağustos'ta almışsın ben şimdi aldım acaba ondan mı hocam , mail attın mi peki neden böyle diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.