Raijintek Ampere 1000W alınır mı?

Tamam hocam ,ama çok önemli bir şey olacağını zannetmiyorum 3.0 olsa da sadece dedikleri şeyle uyusmamis olur ,sonuc olarak yeni 12 v 2x6 kabloları mevcut.

Bana gelen ürünün kutusunda da 3.0 yazıyor, ama kendilerine sorduğum da artık satılan ürünlerin 3.1 olduğunu söylemişti anlamadım.

Son düzenleme:
Nerden aldınız hocam siz teknobiyotikmi benim, mailime hala cevap vermediler desteğe yazdım bidaha bakın maile diye orayada bakan yok bilmiyorum ne yapacağım

Nerden aldınız hocam siz teknobiyotikmi benim, mailime hala cevap vermediler desteğe yazdım bidaha bakın maile diye orayada bakan yok bilmiyorum ne yapacağım
Teknobiyotik İnfo@ ile başlayana mail atmıştım.

Teknobiyotik 3.0 yazan ürünlerin de 3.1 olduğunu,firma kaynaklı bir sorun olduğunu söylüyor.bu konu netleşti mi?alan arkadaşlar nasıl dönüş aldılar acaba?

Son düzenleme:
Teknobiyotik 3.0 yazan ürünlerin de 3.1 olduğunu, firma kaynaklı bir sorun olduğunu söylüyor. Bu konu netleşti mi? Alan arkadaşlar nasıl dönüş aldılar acaba?

Benim Raijintek cratosun kutusunda 3.0 yazıyor. Ampere modellerde 3.1 diye biliyorum

Benim Raijintek cratosun kutusunda 3.0 yazıyor. Ampere modellerde 3.1 diye biliyorum
Raijintek'in web sitesinde ikisinde de ATX 3.1 yazıyor; tabii bunu Cybenetics testlerine dayandırıyorlar. Ama Türkiye'de bu modelleri alanların kutularında 3.0 yazıyor; muhtemelen birkaç yıldır depoda olan eski modeller. 1000Wlık modeli almayı plânlıyordum ama yine yerli esnafın şark kurnazlığı varsa vazgeçeceğim. MSI MAG 1000GL fiyat olarak yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…