Hurricane12
Hectopat
Daha fazla
Bu VE olanı maliyeti düşürülmüş versiyonu değil miydi?Merhaba bu iki PSU arasında kaldım. Her iki PSU tier liste a kalite olarak belirtilmiş, fakat Raijintek markasını pek bilmiyorum, XPG ise Core Reactor II ve modeli II modelinin maliyeti düşürülmüş hali sizce hangisi daha iyi olur?
Evet öyle, orjinal model Kratos ile aynı fiyat bandında satılmıyor zaten 7-8k civarında oBu VE olanı maliyeti düşürülmüş versiyonu değil miydi?
Merhaba bu iki PSU arasında kaldım. Her iki PSU tier liste a kalite olarak belirtilmiş, fakat Raijintek markasını pek bilmiyorum, XPG ise Core Reactor II ve modeli II modelinin maliyeti düşürülmüş hali sizce hangisi daha iyi olur?
Merhaba bu iki PSU arasında kaldım. Her iki PSU tier liste a kalite olarak belirtilmiş, fakat Raijintek markasını pek bilmiyorum, XPG ise Core Reactor II ve modeli II modelinin maliyeti düşürülmüş hali sizce hangisi daha iyi olur?
Fiyatına göre oldukça kaliteli bir model. İstersen testine aşağıdan bakabilirsin.O zaman raijintek alıyorum. Fiyatı beni kuşkuya düşürecen olmuştu sadece ama için daha rahatladı
Peki şuanda elimde şu parçalar var ;Fiyatına göre oldukça kaliteli bir model. İstersen testine aşağıdan bakabilirsin.
Burada ripple değerleri ve iç bileşenleri hakkında bilgi veriliyor. Hatta testi yapan kişi güç kaynağını 1500W a kadar zorluyor.
Peki şu anda elimde şu parçalar var;
X870e Aorus Elite.
9070XT TUF.
9 9700X.
Sizce 850W yeterli mi? Yoksa 1000W'a çıkmalı mıyım?
O zaman 1000W raijintek modelini alıyorum, çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olduğun için teşekkürler.9070XT için 850W almayın, alacaksanızda en azından Raijintek almayın. 2 tane tek kablo 8 pin bulunduğundan sağlıklı olmaz. En az tek kablo üzerinden 3 adet PCI-e 8 pin çıkışı olan bir güç kaynağı bakın. Bunlara bakın:
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.799,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normalde 850W hayli hayli yeterli olur sisteme. Yalnızca 2 adet tek kablo PCI'e n8pin girişi olduğundan önermiyorum Raijintek'de.
Hocam birde şey sormak istiyorum, hayatımda hiç AMD ekran kartı kullanmadım fiyatı 5070 Ti’dan 10 bin lira daha ucuz diye aldım. Sence bir sorun yaratır mı? Canımı sıkar mı bu ekran kartı? Nerelere dikkat etmem gerek?9070XT için 850W almayın, alacaksanızda en azından Raijintek almayın. 2 tane tek kablo 8 pin bulunduğundan sağlıklı olmaz. En az tek kablo üzerinden 3 adet PCI-e 8 pin çıkışı olan bir güç kaynağı bakın. Bunlara bakın:
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.799,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normalde 850W hayli hayli yeterli olur sisteme. Yalnızca 2 adet tek kablo PCI'e n8pin girişi olduğundan önermiyorum Raijintek'de.