Raijintek cratos 850W vs XPG Core Reactor II

Hurricane12

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba bu iki PSU arasında kaldım. Her iki PSU tier liste a kalite olarak belirtilmiş, fakat Raijintek markasını pek bilmiyorum, XPG ise Core Reactor II ve modeli II modelinin maliyeti düşürülmüş hali sizce hangisi daha iyi olur?

Merhaba bu iki PSU arasında kaldım. Her iki PSU tier liste a kalite olarak belirtilmiş, fakat Raijintek markasını pek bilmiyorum, XPG ise Core Reactor II ve modeli II modelinin maliyeti düşürülmüş hali sizce hangisi daha iyi olur?
Bu VE olanı maliyeti düşürülmüş versiyonu değil miydi?
Ve olan Capxon, Teapo, Elite kapasitörler (orta kalite) platform ucuzlamış bir de.
Normal olan Nippon Chemi-Con / Rubycon / Nichicon kapasitör. VE olandan daha kaliteli kapasitörlere sahip.

Son düzenleme:

Raijintek'te nippon chemi-con primary kondansatörler var. Daha kaliteli bir model.(VE modelinden). Ve raijintek 1500W yükte bile 12v 25mv ripple değerine sahip.

Son düzenleme:
O zaman raijintek alıyorum. Fiyatı beni kuşkuya düşürecen olmuştu sadece ama için daha rahatladı
Fiyatına göre oldukça kaliteli bir model. İstersen testine aşağıdan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ripple değerleri ve iç bileşenleri hakkında bilgi veriliyor. Hatta testi yapan kişi güç kaynağını 1500W a kadar zorluyor.

Fiyatına göre oldukça kaliteli bir model. İstersen testine aşağıdan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ripple değerleri ve iç bileşenleri hakkında bilgi veriliyor. Hatta testi yapan kişi güç kaynağını 1500W a kadar zorluyor.

Peki şuanda elimde şu parçalar var ;
X870E aorus elite
9070xt TUF
9 9700x

Sizce 850W yeterli mi? Yoksa 1000w a çıkmalı mıyım?

Peki şu anda elimde şu parçalar var;
X870e Aorus Elite.
9070XT TUF.
9 9700X.

Sizce 850W yeterli mi? Yoksa 1000W'a çıkmalı mıyım?

9070XT için 850W almayın, alacaksanızda en azından Raijintek almayın. 2 tane tek kablo 8 pin bulunduğundan sağlıklı olmaz. En az tek kablo üzerinden 3 adet PCI-e 8 pin çıkışı olan bir güç kaynağı bakın. Bunlara bakın:

Normalde 850W hayli hayli yeterli olur sisteme. Yalnızca 2 adet tek kablo PCI'e n8pin girişi olduğundan önermiyorum Raijintek'de.

Son düzenleme:
9070XT için 850W almayın, alacaksanızda en azından Raijintek almayın. 2 tane tek kablo 8 pin bulunduğundan sağlıklı olmaz. En az tek kablo üzerinden 3 adet PCI-e 8 pin çıkışı olan bir güç kaynağı bakın. Bunlara bakın:

Normalde 850W hayli hayli yeterli olur sisteme. Yalnızca 2 adet tek kablo PCI'e n8pin girişi olduğundan önermiyorum Raijintek'de.
O zaman 1000W raijintek modelini alıyorum, çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olduğun için teşekkürler.

Hocam birde şey sormak istiyorum, hayatımda hiç AMD ekran kartı kullanmadım fiyatı 5070 Ti’dan 10 bin lira daha ucuz diye aldım. Sence bir sorun yaratır mı? Canımı sıkar mı bu ekran kartı? Nerelere dikkat etmem gerek?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı