- Japon kapasitörler.
- DC-DC.
- SR.
- LLC topolojisi.
- Kurulu olduğu platform yapısı SM-Z
- Üretici bilgisi SANR
Son olarak gelecek olursam fiyatı acayip derecede güzel. Kaçırılmaması gereken bir güç kaynağı.
Son düzenleme:
Hocam öneriyor musun?İç bileşenlerine gelecek olursak:
Modelin, bütün testler yapılıp ve içinin açılmış olduğu İncelemesi:
- Japon kapasitörler.
- DC-DC.
- SR.
- LLC topolojisi.
- Kurulu olduğu platform yapısı SM-Z
- Üretici bilgisi SANR
Son olarak gelecek olursam fiyatı acayip derecede güzel. Kaçırılmaması gereken bir güç kaynağı.
Alabilirsin iç bileşenleri kaliteli. Bütçen ne kadar tam olarak?Ben de bu PSU almayı düşünüyorum ama kullanan var mı? Önerebilecek deneyimleri olan varsa aydınlatsın bizi lütfen![]()
Kullanıyorum rakipsiz düşünme bile nokta ses yok kararlı güzel çalışıyor alabilirsin ben çok beğendim elinize alınca direkt o hissi veriyor zatenBen de bu PSU almayı düşünüyorum ama kullanan var mı? Önerebilecek deneyimleri olan varsa aydınlatsın bizi lütfen![]()
Düşünme bile çok sağlam psu kullanıyorumHocam öneriyor musun?
Alabilirsin iç bileşenleri kaliteli. Bütçen ne kadar tam olarak?
Kullanıyorum rakipsiz düşünme bile nokta ses yok kararlı güzel çalışıyor alabilirsin ben çok beğendim elinize alınca direkt o hissi veriyor zaten
Düşünme bile çok sağlam PSU kullanıyorum.
Buna da bakabilirsin.Bendeki ATX 2.0 olduğu için 5-6 bin TL geçmeyecek 850w PSU bakıyordum bu ürüne denk geldim.Sanırım F/P olarak en iyi bu görünüyor şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.