Elektronik Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ Gold PCI-e 5.1 full modüler güç kaynağı ön siparişe özel 4.498 TL

roxy1881

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Son düzenleme:
Gamebooster PSU'm solumdan lütfen artık al bakışı attı, cüzdanım sağımdan alma bakışı attı.

İç bileşenlerine gelecek olursak:
  • Japon kapasitörler.
  • DC-DC.
  • SR.
  • LLC topolojisi.
  • Kurulu olduğu platform yapısı SM-Z
  • Üretici bilgisi SANR
Modelin, bütün testler yapılıp ve içinin açılmış olduğu İncelemesi:
Son olarak gelecek olursam fiyatı acayip derecede güzel. Kaçırılmaması gereken bir güç kaynağı.
Hocam öneriyor musun?

Ben de bu PSU almayı düşünüyorum ama kullanan var mı? Önerebilecek deneyimleri olan varsa aydınlatsın bizi lütfen :)

Ben de bu PSU almayı düşünüyorum ama kullanan var mı? Önerebilecek deneyimleri olan varsa aydınlatsın bizi lütfen :)
Kullanıyorum rakipsiz düşünme bile nokta ses yok kararlı güzel çalışıyor alabilirsin ben çok beğendim elinize alınca direkt o hissi veriyor zaten 😀

Hocam öneriyor musun?
Düşünme bile çok sağlam psu kullanıyorum

Dosya Ekleri

• 17587254995405028390022762872287.jpg
    17587254995405028390022762872287.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 49
Alabilirsin iç bileşenleri kaliteli. Bütçen ne kadar tam olarak?

Bendeki ATX 2.0 olduğu için 5-6 bin TL geçmeyecek 850w PSU bakıyordum bu ürüne denk geldim.Sanırım F/P olarak en iyi bu görünüyor şu an.

Kullanıyorum rakipsiz düşünme bile nokta ses yok kararlı güzel çalışıyor alabilirsin ben çok beğendim elinize alınca direkt o hissi veriyor zaten 😀

Düşünme bile çok sağlam PSU kullanıyorum.

Güzel günlerde kullanın hocam. Bir de şunu sormak istiyorum görsellerde genellikle PCI-e 5.0 görünüyor ama sitesindeki başlıkta PCI-e 5.1. Sizdekinin soket üzerinde PCI-e 5.1 mi yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı