Raijintek Cratos ATX vs High Power Performans Serisi 850W

zeomarinov

Centipat
Daha fazla  
Raijintek güç kaynağını araştırırken bu konuya denk geldim.
Açıkcası kapasitörleri oldukça kaliteli. detaylı testi de aşağıda mevcut meraklısına.
Tam sipariş ediyordum ki sitede yine aynı markanın 850W Platinum olanını gördüm. Ampere serisi. Fiyat farkı da çok yoktu onu aldım çok memnunum bugüne kadar kullandığım en kaliteli psu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Raijintek güç kaynağını araştırırken bu konuya denk geldim.
Açıkcası kapasitörleri oldukça kaliteli. detaylı testi de aşağıda mevcut meraklısına.
Tam sipariş ediyordum ki sitede yine aynı markanın 850W Platinum olanını gördüm. Ampere serisi. Fiyat farkı da çok yoktu onu aldım çok memnunum bugüne kadar kullandığım en kaliteli psu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videoda ne anlatmak istiyor anlayamadım hocam ya

videoda ne anlatmak istiyor anlayamadım hocam ya
Test yapıyorlar işte. Kaliteli olduğunu vurguluyor. Platinum model uygun fiyata düşmüş bende arkadaşla aynı durumda olsam sanırım platinum olduğu için rainjtek alırdım. Fakat ikiside gold modelse yada aynı modelse high power alırım. Ki o dönem tercihim ondan yana oldu gayette iyidir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı