PSU araştırıyordum ve rajintek cratoslite modelini buldum. İnternette pek bir bilgi yok. Alınır mı?
Rajintek Cratos Lite
Rajintek Cratos Lite
Bu fiyata 850w lık veya 1000w bir psu önerebilirmisin.O fiyata alınmaz kalitesi düşürülmüş bir ürün.
Burada rehberi mevcut göz atabilirsin:
Rehber: Raijintek Cratos Lite 850W modeli nasıldır?
Herkese merhabalar. Bugün yeni çıkmış bir model olan Raijintek Cratos Lite 850W modeline göz atmak istedim. Özellikle bu model şu anda bayağı ucuz olduğundan dolayı fazlaca kişi satın almış. Fakat ne aldıklarını bilmiyorlar. Onların kafalarındaki bazı soru işaretlerini götürmek için böyle bir...www.technopat.net
Bu fiyata 850W'lık veya 1000W bir PSU önerebilir misin?
böyle birşey yok sallamasyon bilgi. alırken çok araştırdım. çok da memnunum. 3500tl'ye atx 3.1 850w gold power yeme de yanında yat. kablolar modüler değil sadece düz modeline göre. Lite görünce yapıştırmayın hemenLite değil normal halini alın Lite sürümünde her şeyi kısılmış ucuz maliyet amaçlanmış.
Kanıtlar mısınız sallamasyon bir bilgi olduğunu? Yeni bir model zaten araştırma gibi bir lüksünüz yok. 1 tane bile inceleme yok çünkü. Elde sadece iç kısmının fotoğrafları var ve belli oluyor ki kısılma yapılmış üniteden.böyle birşey yok sallamasyon bilgi. alırken çok araştırdım. çok da memnunum. 3500tl'ye atx 3.1 850w gold power yeme de yanında yat. kablolar modüler değil sadece düz modeline göre. Lite görünce yapıştırmayın hemen![]()
Hay ağzına sağlık bende senin rehberinden alıntı bırakmıştım.Kanıtlar mısınız sallamasyon bir bilgi olduğunu? Yeni bir model zaten araştırma gibi bir lüksünüz yok. 1 tane bile inceleme yok çünkü. Elde sadece iç kısmının fotoğrafları var ve belli oluyor ki kısılma yapılmış üniteden.
Ki o fotoğraflarıda kullanan birisi yolladı bana. Yani buradan da bir fire yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.