Rehber Raijintek Cratos Lite 850W modeli nasıldır?

CX750'de ki pin sayısı yetersiz değil. 3 tane PCI-e 8 pin çıkışı mevcut lakin Cratos çok daha üstün bir ünite.
O sorunumu çözecekse Cratos alayım bu gece. 3000 TL'ye XPG Core ReaCTOR 750W 80+ buldum ama satıcı henüz cevap vermedi. Sistem 3 gündür yatıyor bu yüzden. Bir an önce çözülmesini istiyorum da.

O sorunumu çözecekse Cratos alayım bu gece. 3000 TL'ye XPG Core Reactor 750W 80+ buldum ama satıcı henüz cevap vermedi. Sistem 3 gündür yatıyor bu yüzden. Bir an önce çözülmesini istiyorum da.

Core Reactor I mi II mi? Eğer I ise pek alınası değil. Eski kalıyor.

Şimdilik upgrade planım yok ancak satıcı şimdiye kadar herhangi bir cevap vermediği için alternatif araştırmaya başlamıştım. Eğer Cratos Lite işimi görüp bir sorun çıkarmayacaksa onu almayı düşünüyorum. Bu ürünle yakın bir fiyata sahip olup sıfır olması daha avantajlı hissettiriyor.

Her türlü işini görecektir. Yalnızca boştayken fan açıp kapatabiliyor. Eğer ses olarak rahatsız olmam diyorsan alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…