Raijintek EOS 360 RBW sıvı soğutma nasıldır?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Aslında Frozer L kullanıyor ve ihtiyacım olmamasına rağmen Raijintek EOS 360 RBW almayı da düşünüyorum. Bu konuda görüşünüz nedir? Sıvı soğutma konusunda bilgim yok, başıma bela olur mu, sesi gürültüsü aldığıma pişman eder mi?
SilverStone PF360 düşünüyordum ama uygun fiyatlı kalmamış hiçbir yerde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mis gibi sıvı soğutma.

Alternatif:

Aslında frozer l kullanıyor ve ihtiyacım olmamasına rağmen Raijintek EOS 360 RBW almayı da düşünüyorum. Bu konuda görüşünüz nedir? Sıvı soğutma konusunda bilgim yok, başıma bela olur mu, sesi gürültüsü aldığıma pişman eder mi?
SilverStone PF360 düşünüyordum ama uygun fiyatlı kalmamış hiçbir yerde.

Kullandığınız kasanız hangisi? Ve son olarak Türkiye'de bu fiyata sıfır 360'lık sıvı soğutucu bulmak imkansız diyebilirim tabii ikinci elleri var ama ne kadar sağlamdır bilinmez.

Siparişini verdim bugün zaten, bakalım neler olacak. Kasa panzer S, kusurları eksikleri olsa da uzun zamandır alsam mı diye can cekistigim bır üründü, aldım.

Cougar panzer iyi kasadır hayırlı olsun.
Siparişini verdim bugün zaten, bakalım neler olacak. Kasa panzer S, kusurları eksikleri olsa da uzun zamandır alsam mı diye can cekistigim bır üründü, aldım.

Soğutucunun siparişini mi verdiniz kasanın mı?

Uzun zamandır isteyip, yeni modeller bir çıksın diye oyaladigim kasaydi. Dediğim gibi bazı saçma yanları yok değil ama olsun.
Uzun zamandır isteyip, yeni modeller bir çıksın diye oyaladigim kasaydi. Dediğim gibi bazı saçma yanları yok değil ama olsun.
Cougar panzer iyi kasadır hayırlı olsun.

Soğutucunun siparişini mi verdiniz kasanın mı?
Kasayı almıştım zaten, soğutmayı sipariş ettim.
Dün elime ulaşan soğutmanin montajını gerçekleştirdim. Henüz işletim sistemi kurmadigim için çok bakamasam da ufak tiz bir mekanik sesi geliyor, yük altında yada ilerleyen zamanda ne olur göreceğiz.
Kasanın kusurları var demiştim bu kusurlar çok uğraştırdı ki hala tam olarak bitti diyemiyorum.

Son düzenleme:

Kasayı almıştım zaten, soğutmayı sipariş ettim.
Dün elime ulaşan soğutmanin montajını gerçekleştirdim. Henüz işletim sistemi kurmadigim için çok bakamasam da ufak tiz bir mekanik sesi geliyor, yük altında ya da ilerleyen zamanda ne olur göreceğiz.
Kasanın kusurları var demiştim bu kusurlar çok uğraştırdı ki hala tam olarak bitti diyemiyorum.

Bu tiz sesi fanda mı yoksa pompadan mı geliyor aydınlatırsan herkes için yararlı olur.

Çok detaylı bakmadım henüz işlemler bitmediği için, ama pombadan olduğuna emin sayılırım. Kasa ve anakart çok sorun olduğu için yavaş hatta tekrar tekrar uğraşmak zorunda kaliyorum, işten kalan zamanlarimda.

@Zgrrs O sıvı soğutucunun pompası çok sesli zaten. Bir kaç inceleme okusaydınız görmüş olurudunuz. Her neyse bende almayı planlıyorum bu soğutucuyu çünkü soğutma performası iyi ancak bu ses sorunu var işte. Gerçekten çok mu rahatsız edici? Sizce alınmaz mı yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı