Mobilde olduğum için bakması zor oluyor biraz. Pcpartpicker.com sitesinden soğutucuyu ve anakartı seçip o ikiliyi kullanan var mı yok mu diye bakabiliyorsunuz.Fuma 2'nin güzel tasarım özelliklerinden biri RAM'lere çarpmaması için biraz eğri tasarımlı olması. Doğru yöne doğru montaj yaparsan RAM'lere değmez büyük ihtimal.
Kasa gayet iyi zaten hava akışı olarak, F/P kasalarda en üste oynar.
Zaten bunları @BerkayZ87 ile beraber önerdik. Soğutucu belki bir ihtimal enlemesine zorlar MOSFET soğutuculara yakınlaşırsa, ama onun harici bir potansiyel uyumsuzluk göremedim.
Öneriniz varmı, @Sir Benjamin dostum bu bellekleri önermişti, sizin de bir öneriniz var mı?Bellekler çok yüksek profilli değil. Soğutucunun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Zaten belleklere temas edecek kadar geniş değiş.
Öneriniz varmı, @Sir Benjamin dostum bu bellekleri önermişti, sizin de bir öneriniz var mı?
Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 C16 HX432C16FB3K2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 C16 HX432C16FB3K2/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston HyperX Fury 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 C16 HX432C16FB3K2/16 Ram özelliklerini incele, 1.124,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet çok faydanız oldu bana yine oldu çok teşekkür ederim, bu arada bu hdd alınır mı ssd'nin yanında kullanmak istiyorum da sizin de fikrinizi almak isterim açıkçası.Fuma 2'nin güzel tasarım özelliklerinden biri RAM'lere çarpmaması için biraz eğri tasarımlı olması. Doğru yöne doğru montaj yaparsan RAM'lere değmez büyük ihtimal.
Kasa gayet iyi zaten hava akışı olarak, F/P kasalarda en üste oynar.
Zaten bunları @BerkayZ87 ile beraber önerdik. Soğutucu belki bir ihtimal enlemesine zorlar MOSFET soğutuculara yakınlaşırsa, ama onun harici bir potansiyel uyumsuzluk göremedim.
Çok teşekkür ederim yine yenidenMobilde olduğum için bakması zor oluyor biraz. Pcpartpicker.com sitesinden soğutucuyu ve anakartı seçip o ikiliyi kullanan var mı yok mu diye bakabiliyorsunuz.
Veya Fuma 2 Review'lerine göz gezdirip kullanıldığı anakartlara bakabilirsiniz. Çarpacağını hiç sanmıyorum. SE-207 gibi daha hacimli bir hava soğutmayı kullandım ve herhangi bir donanımıma çarpmadı. Fuma 2 zaten yapısı gereği RAM'lere değmeyen bir soğutucu. RAM tarafına gelen fanın çerçevesi 15mm, aradaki fan ise 25mm.
Konu dışı olacak biraz ama şuan alacağım Anakart bios güncellemesi gerektirir mi? (msi mpg b550 gaming edge wifi 5100mhz)