Çözüldü Raijintek Ponos Ultra ve Dark ARGB hub ile ARGB kontrolü mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fakoflex

Picopat
Daha fazla  
Yeni bir kasa aldım: Raijintek ponos Ultra ms4.(Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik)

4 adet 12 cm ARGB LED'li fan mevcut. Ancak, anakartımın ARGB LED'leri kontrol edebilme özelliği yoktu. Bu sorunu çözmek için Dark ARGB hub(Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik) satın aldım.

Şimdi, bu hub sayesinde kasanın stok fanlarının ARGB aydınlatmasını kontrol edebilir miyim?

Tabii ki o huba fanların pinlerini takarsanız kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Tabii, normal şekilde de yanar ARGB sadece özelleştirmenize olanak sağlar hiç ellemezseniz fabrikanın ayarladıgı renkte çalışacaktır.

o zaman ben tekrar kontrol edeyim, şuan stok fanların ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. ben hub yok diye yanmıyor sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…