fakoflex Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Yeni bir kasa aldım: Raijintek ponos Ultra ms4.(Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik) 4 adet 12 cm ARGB LED'li fan mevcut. Ancak, anakartımın ARGB LED'leri kontrol edebilme özelliği yoktu. Bu sorunu çözmek için Dark ARGB hub(Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik) satın aldım. Şimdi, bu hub sayesinde kasanın stok fanlarının ARGB aydınlatmasını kontrol edebilir miyim?
Yeni bir kasa aldım: Raijintek ponos Ultra ms4.(Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik) 4 adet 12 cm ARGB LED'li fan mevcut. Ancak, anakartımın ARGB LED'leri kontrol edebilme özelliği yoktu. Bu sorunu çözmek için Dark ARGB hub(Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik) satın aldım. Şimdi, bu hub sayesinde kasanın stok fanlarının ARGB aydınlatmasını kontrol edebilir miyim?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 14 Aralık 2024 #2 Evet kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 fakoflex dedi: Yeni bir kasa aldım: Raijintek ponos Ultra ms4.(Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik) 4 adet 12 cm ARGB LED'li fan mevcut. Ancak, anakartımın ARGB LED'leri kontrol edebilme özelliği yoktu. Bu sorunu çözmek için Dark ARGB hub(Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik) satın aldım. Şimdi, bu hub sayesinde kasanın stok fanlarının ARGB aydınlatmasını kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki o huba fanların pinlerini takarsanız kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
fakoflex dedi: Yeni bir kasa aldım: Raijintek ponos Ultra ms4.(Raijintek PONOS Ultra MS4 Menteşeli Temperli Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir Fanlı ARGB LED USB 3.0 Type-C Mesh Ön Panelli ATX Bilgisayar Kasası | Teknobiyotik) 4 adet 12 cm ARGB LED'li fan mevcut. Ancak, anakartımın ARGB LED'leri kontrol edebilme özelliği yoktu. Bu sorunu çözmek için Dark ARGB hub(Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik) satın aldım. Şimdi, bu hub sayesinde kasanın stok fanlarının ARGB aydınlatmasını kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki o huba fanların pinlerini takarsanız kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum.
KS KS fakoflex Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Burkicannjr dedi: Tabii ki o huba fanların pinlerini takarsanız kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Evet kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben argb'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. hub olmadan peki stok yanma şansı var mı? Artı 0 Eksi
Burkicannjr dedi: Tabii ki o huba fanların pinlerini takarsanız kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Evet kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ben argb'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. hub olmadan peki stok yanma şansı var mı?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 14 Aralık 2024 #5 fakoflex dedi: ben argb'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. hub olmadan peki stok yanma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet stok şekilde de yanar, istediğiniz renkte de. Artı 0 Eksi
fakoflex dedi: ben argb'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. hub olmadan peki stok yanma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet stok şekilde de yanar, istediğiniz renkte de.
KS KS fakoflex Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #6 Smmmhunter dedi: Evet stok şekilde de yanar, istediğiniz renkte de. Genişletmek için tıkla... hub takmadan yanar mı peki? Artı 0 Eksi
Smmmhunter dedi: Evet stok şekilde de yanar, istediğiniz renkte de. Genişletmek için tıkla... hub takmadan yanar mı peki?
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #7 fakoflex dedi: Ben ARGB'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. Hub olmadan peki stok yanma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii, normal şekilde de yanar ARGB sadece özelleştirmenize olanak sağlar hiç ellemezseniz fabrikanın ayarladıgı renkte çalışacaktır. Artı 0 Eksi
fakoflex dedi: Ben ARGB'leri stok şekilde de yanar diye düşünmüştüm ama yanmıyor. Hub olmadan peki stok yanma şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii, normal şekilde de yanar ARGB sadece özelleştirmenize olanak sağlar hiç ellemezseniz fabrikanın ayarladıgı renkte çalışacaktır.
KS KS fakoflex Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #8 Burkicannjr dedi: Tabii, normal şekilde de yanar ARGB sadece özelleştirmenize olanak sağlar hiç ellemezseniz fabrikanın ayarladıgı renkte çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... o zaman ben tekrar kontrol edeyim, şuan stok fanların ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. ben hub yok diye yanmıyor sanmıştım. Artı 0 Eksi
Burkicannjr dedi: Tabii, normal şekilde de yanar ARGB sadece özelleştirmenize olanak sağlar hiç ellemezseniz fabrikanın ayarladıgı renkte çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... o zaman ben tekrar kontrol edeyim, şuan stok fanların ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. ben hub yok diye yanmıyor sanmıştım.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #9 fakoflex dedi: O zaman ben tekrar kontrol edeyim, şu an stok fanların ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Ben hub yok diye yanmıyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hub'a takıp çalıştırmayı da deneyin isterseniz, hatam olmuş olabilir hiç bilmiyorum ama ARGB fanların pinleri farklı olabilir. Artı 0 Eksi
fakoflex dedi: O zaman ben tekrar kontrol edeyim, şu an stok fanların ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Ben hub yok diye yanmıyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Hub'a takıp çalıştırmayı da deneyin isterseniz, hatam olmuş olabilir hiç bilmiyorum ama ARGB fanların pinleri farklı olabilir.