Bingwawa Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Rainbow Six Quarantine duyuruldu. Rainbow Six Quarantine çıkınca sizce Rainbow Six Siege biter mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2020
Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Rainbow Six Quarantine duyuruldu. Rainbow Six Quarantine çıkınca sizce Rainbow Six Siege biter mi?
Aslan Amca Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 Biteceğini sanmıyorum ama bence gereksiz operatörler getirdikleri sürece duyulan ilgi gitgide azalacaktır. Artı 0 Eksi
Biteceğini sanmıyorum ama bence gereksiz operatörler getirdikleri sürece duyulan ilgi gitgide azalacaktır.
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 18 Nisan 2020 #3 Hayır. Rainbow Six Quarantine hikaye odaklı PvE bir yan oyun olacak. Operation Chimera'daki Outbreak modu çok beğenilince işi biraz büyütmeye karar verdiler, bakalım ne çıkacak ortaya. Artı 0 Eksi
Hayır. Rainbow Six Quarantine hikaye odaklı PvE bir yan oyun olacak. Operation Chimera'daki Outbreak modu çok beğenilince işi biraz büyütmeye karar verdiler, bakalım ne çıkacak ortaya.
Mb32Tech Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X Saphirre RX6700 Patriot Viper 16GB RAM 8X2 Biostar B550MH 240GB SSD 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2021 #4 Bingwawa dedi: Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Rainbow Six Quarantine duyuruldu. Rainbow Six Quarantine çıkınca sizce Rainbow Six Siege biter mi? Genişletmek için tıkla... İnşallah bitmez içinde acayip sevdiğim operatörler var onları kaybetmek istemiyorum yeni oyuna alışamam bir türlü ve büyük ihtimalle de ısınamam Artı 0 Eksi
Bingwawa dedi: Merhabalar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Rainbow Six Quarantine duyuruldu. Rainbow Six Quarantine çıkınca sizce Rainbow Six Siege biter mi? Genişletmek için tıkla... İnşallah bitmez içinde acayip sevdiğim operatörler var onları kaybetmek istemiyorum yeni oyuna alışamam bir türlü ve büyük ihtimalle de ısınamam