Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
En güzelini yazmamışsın: Harita yasaklama!
Ayrıca değişen köşk de hoş duruyor. Savunmanın mutlak avantajı kırılacak gibi.
Coconutbrah oynarken öyle değildi sanki? Neyse anlamadım. Teşekkürler öğrenmiş oldum.
En güzelini yazmamışsın: Harita yasaklama!
Ayrıca değişen köşk de hoş duruyor. Savunmanın mutlak avantajı kırılacak gibi.
Teşekkürler öğrenmiş oldum! O zaman Patch Note’lara kadar defans biraz zorlanacak mı desekSoft yada Rainforced fark etmiyor her türlü delip arkasına geçiyor sadece tahrip edilemeyen yüzeylerin (beton duvar, kalın tahta kolonlar gibi) üzerine yapışıyor.
Aslında o kadar da değil. O küçük kameraların çıkardığı ses ve ışık çok kolay tespit edilmesini sağlıyor. Beni asıl endişelendiren utility olarak verilen daire hard breach'ler, gerçekten biraz fazla olmuş. Bence ilerleyen zamanlarda kaid ve bandit gibi bir operatör daha eklerler defansa.Teşekkürler öğrenmiş oldum! O zaman Patch Note’lara kadar defans biraz zorlanacak mı desek
Aslında o kadarda değil o küçük kameraların çıkardığı ses ve ışık çok kolay tespit edilmesini sağlıyor beni asıl endişelendiren utility olarak verilen daire hard breach'ler gerçekten biraz fazla olmuş bence ilerleyen zamanlarda kaid ve bandit gibi bir operatör daha eklerler defansa.
Ben de anlamadım onu. Oylama şeklinde yasaklanıyor ama tam olarak nasıl, bilmiyorum.Yalnız o olay nasıl oluyor anlamadım. 3 adet harita seçeneği arasından en çok oyu alan 2 haritanın banlanması şeklinde mi oluyor?
@mustaine Mute da varHard Breach 2 gadget gelmesi cidden kötü fikir gibi duruyor, Bandit'in trick yeteneğini almaları yeterdi. Bazı haritalarda savunanlar işi biliyorsa rainforce açmadan oyunu alamıyorsun. Savunan işi biliyorsa reinforce da açamıyorsun, kısır döngüye giriyor. Bunu engellemek istemişler sanırım.
Ben de anlamadım onu. Oylama şeklinde yasaklanıyor ama tam olarak nasıl, bilmiyorum.
Bandit jeneratörlerini bekletip tam hard breach koyduklarında duvara elektrik vermesi trick oluyor. Aslında tam olarak engellemiş değiller, 2.hard breach yerine onu engelleseler daha iyi olabilirdi.O Bandit trick neydi ya? Hard Breach atıldığı zaman hemen koyunca yok etmesi miydi? Eğer oysa nasıl engellediler?