Rainbow Six Siege 2.0

En güzelini yazmamışsın: Harita yasaklama!
Ayrıca değişen köşk de hoş duruyor. Savunmanın mutlak avantajı kırılacak gibi.

O olayın tam olarak nasıl işlediğini bilmediğim için yanlış bilgi vermek istemedim. Genel olarak oyun içi mekanik veya alışılmadık değişiklikleri yazdığımdan Chalet’i de unutmuşum. Bir dahaki bilgilendirme yazımda aklımda tutacağım hocam. İyi sosyaller :D

Edit: Yeni Chalet’te güzel spawnpeekler gördüm. Umarım bana karşı kullanmazlar :D

Coconutbrah oynarken öyle değildi sanki? Neyse anlamadım. Teşekkürler öğrenmiş oldum.

Soft ya da rainforced fark etmiyor her türlü delip arkasına geçiyor sadece tahrip edilemeyen yüzeylerin (beton duvar, kalın tahta kolonlar gibi) üzerine yapışıyor.

En güzelini yazmamışsın: Harita yasaklama!
Ayrıca değişen köşk de hoş duruyor. Savunmanın mutlak avantajı kırılacak gibi.

Yalnız o olay nasıl oluyor anlamadım. 3 adet harita seçeneği arasından en çok oyu alan 2 haritanın banlanması şeklinde mi oluyor?

Soft yada Rainforced fark etmiyor her türlü delip arkasına geçiyor sadece tahrip edilemeyen yüzeylerin (beton duvar, kalın tahta kolonlar gibi) üzerine yapışıyor.
Teşekkürler öğrenmiş oldum! O zaman Patch Note’lara kadar defans biraz zorlanacak mı desek :D

Teşekkürler öğrenmiş oldum! O zaman Patch Note’lara kadar defans biraz zorlanacak mı desek :D
Aslında o kadar da değil. O küçük kameraların çıkardığı ses ve ışık çok kolay tespit edilmesini sağlıyor. Beni asıl endişelendiren utility olarak verilen daire hard breach'ler, gerçekten biraz fazla olmuş. Bence ilerleyen zamanlarda kaid ve bandit gibi bir operatör daha eklerler defansa.

Aslında o kadarda değil o küçük kameraların çıkardığı ses ve ışık çok kolay tespit edilmesini sağlıyor beni asıl endişelendiren utility olarak verilen daire hard breach'ler gerçekten biraz fazla olmuş bence ilerleyen zamanlarda kaid ve bandit gibi bir operatör daha eklerler defansa.

O çok dengesiz bir hareket olmuş. Şimdi Unique Ability olarak düşünürsek oyunda 4 Hard Breacher var fakat 2 tane engelleyici operatör var. Hele ben şu kadroyu düşünemiyorum: Ace, Thermite, Hibana, Maverick ve Thatcher. Gerçi o gadget geldi. Nokk bile Hard Breacher oldu :)

@mustaine Mute da var 🙂 Hard Breach 2.gadget gelmesi cidden kötü fikir gibi duruyor, Bandit'in trick yeteneğini almaları yeterdi. Bazı haritalarda savunanlar işi biliyorsa rainforce açmadan oyunu alamıyorsun. Savunan işi biliyorsa reinforce da açamıyorsun, kısır döngüye giriyor. Bunu engellemek istemişler sanırım.

Yalnız o olay nasıl oluyor anlamadım. 3 adet harita seçeneği arasından en çok oyu alan 2 haritanın banlanması şeklinde mi oluyor?
Ben de anlamadım onu. Oylama şeklinde yasaklanıyor ama tam olarak nasıl, bilmiyorum.

@mustaine Mute da var 🙂 Hard Breach 2 gadget gelmesi cidden kötü fikir gibi duruyor, Bandit'in trick yeteneğini almaları yeterdi. Bazı haritalarda savunanlar işi biliyorsa rainforce açmadan oyunu alamıyorsun. Savunan işi biliyorsa reinforce da açamıyorsun, kısır döngüye giriyor. Bunu engellemek istemişler sanırım.

Ben de anlamadım onu. Oylama şeklinde yasaklanıyor ama tam olarak nasıl, bilmiyorum.

O Bandit trick neydi ya? Hard Breach atıldığı zaman hemen koyunca yok etmesi miydi? Eğer oysa nasıl engellediler?

O Bandit trick neydi ya? Hard Breach atıldığı zaman hemen koyunca yok etmesi miydi? Eğer oysa nasıl engellediler?
Bandit jeneratörlerini bekletip tam hard breach koyduklarında duvara elektrik vermesi trick oluyor. Aslında tam olarak engellemiş değiller, 2.hard breach yerine onu engelleseler daha iyi olabilirdi.

Engelleme yöntemi de Thatcher EMP'si artık jeneratörü patlatmıyor. Yani Bandit'in yeni jeneratörü koymadan önce engellenmiş olanı alması gerekiyor. Bu esnada da iş işten geçmiş oluyor.

Yeni eklenen hard breach malzemesi büyük olmayan yuvarlak bir delik açıyor, eğer ki o delikten içeri girilebiliyorsa savunan tarafın şansı çok azalır. Ancak o delikten içeri girmek tamamen imkansızsa, sadece içeriyi görmek için bir delik açılabiliyorsa durumlar biraz eşitlenmiş diyebiliriz. Oyun çıktığından beri savunan taraf hep üstündü, gerek kameralarla gerekse de reinforce'larla oyunda üstünlük sağlıyorlardı. Hele de saldıran taraf hard breach almadığında savunan taraf içeride yatarak eli alıyordu.

R6'nın en sevmediğim tarafı haritalara rework v.s yapmaları. Nefret ediyorum NEFRET.! Güzelim Hereford Base'i ne hale getirdiler, unranked girerken yeni Hereford geldiğinde direkt çıkıyorum oyundan. Dostoyevski Kafe, en sevdiğim haritaydı. Saçma sapan bir hale getirdiler. Kanal ☹. Şimdide Chalet'e giriştiler.

Yeni harita yapmaktansa işin kolayına kaçıp rework yapıp güzelim haritaları talan ediyorlar. Adeta oyundan soğutan bir hareket.

Her sezon 1 operatör getirme kararı çok yerinde bir karar olmuş. 2 karakter getireceğiz diye iyiden iyiye fantastik karakterler çıkartmaya doğru gidecekti bu iş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı