Rainbow Six: Siege aim geliştirme

yasin dağaşan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni hassasiyet ayarları yaptım ve alışmak için her gün 10 15dk aim training yapmak istiyorum. En iyi ve doğru şekilde R6 için aim training nerede yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yeni hassasiyet ayarları yaptım ve alışmak için her gün 10 15dk aim training yapmak istiyorum. En iyi ve doğru şekilde R6 için aim training nerede yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
Aimlab

Ben AimLab'den daha çok oyunun içindeki arcade ve eğitim alanında ki t-hunt modunu oynamanızı tavsiye ederim. Bu size aim'in yanında harita bilgisi de kazandıracaktır. Ayrıca eklenti ayarlarını da yapmayı unutmayın.

Ben Aim Lab'den daha çok oyunun içindeki arcade ve eğitim alanında ki t-hunt modunu oynamanızı tavsiye ederim. Bu size Aim'in yanında harita bilgisi de kazandıracaktır. Ayrıca eklenti ayarlarını da yapmayı unutmayın.

Hocam genel olarak silah ucuna ne takmalıyım ve bu t-hunt yalnız kurt mod ayarı yapabiliyor muyuz?

Hocam genel olarak silah ucuna ne takmalıyım ve bu t-hunt yalnız kurt mod ayarı yapabiliyor muyuz?
Ben piyade tüfeklerinde parlama gizleyici veya giderici kullanıyorum , nişancı tüfeklerinde ise namlu ağız baskısı kullanıyorum. Ayrıca yavaştan pompalılara da alışmaya çalışın. Yeni sezonda meta olacak deniyor. Moda ayar yapabiliyor muyuz derken ne demek istediniz.

Ben piyade tüfeklerinde parlama gizleyici veya giderici kullanıyorum , nişancı tüfeklerinde ise namlu ağız baskısı kullanıyorum. Ayrıca yavaştan pompalılara da alışmaya çalışın. Yeni sezonda meta olacak deniyor. Moda ayar yapabiliyor muyuz derken ne demek istediniz.
Hocam yalnız kurt oynadığımda rastgele mod ve map veriyor onu sormuştum.

@AkuTank hocam bir de jackalın pdw9 silahının ucuna ne takılmalı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı