Neyin ne olduğunu anlattım,çıkış amacı farklı olsa da bu alanda kendilerini kanıtladılar.Call of Duty rekabetçi FPS oyunu değil maalesef, FPS ile rekabetçi FPS arasındaki farkı araştırmanı öneririm.
Neyin ne olduğunu anlattım,çıkış amacı farklı olsa da bu alanda kendilerini kanıtladılar.Call of Duty rekabetçi FPS oyunu değil maalesef, FPS ile rekabetçi FPS arasındaki farkı araştırmanı öneririm.
Ben çıkış amacı aynı olan oyunlarla kıyaslıyorum ve en iyisi budur diyorum, rekabetçi olmayan oyundan bana neNeyin ne olduğunu anlattım,çıkış amacı farklı olsa da bu alanda kendilerini kanıtladılar.
Al güzel oyun gayet zevkli.Rainbow Six Siege Deluxe Edition alayım mı? Oyun ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
İyi bir bilgisayarın varsa alabilirsin.
Mesela ben bu oyunu AMD A10 işlemci ile oynamaya çalışmıştım, en fazla 30 FPS almıştım o yüzden eğer iyi bir bilgisayarın varsa alabilirsin.
Bir de en boş paketini sakın alma oyunda karakter açmak çok zor.
Rainbow Six Siege Deluxe Edition alayım mı? Oyun ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.