Rainbow Six Siege alınır mı?

Birsenwarsinn

Centipat
Daha fazla  
10 yıla yakın CS 1.6 oynuyorum. Yakin bir zamanda bilgisayardaki parcaları degistirecegim. Rainbow oynamayi dusunuyorum. Sizce alınır mı? Deluxe Edition CS:GO demeyin cok coluk çocuk oldugu ve hileciler cok oldugu için oynamak istemiyorum. CS 1.6'dan sonra alisabilir miyim? 1.6 kadar cok oynamam ama bir degisiklik olsun diye almayı dusunuyorum. 1.6 bırakılmaz 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsanız alınır. Çok eğlenceli bir yapıya sahip, karakter çeşitliliği fazla. Oyundaki buglar biraz fazla olsa da eğlenceden pek bir fark yaratmıyor. Tabi oyunda bazı troll insanlar var orası ayrı.

Yüksek ranklarda çoluk çocuk ile pek karşılaşmadım. Karşılaştıklarımda saygılı ve iyi insanlardı.
CS'den geçen biri yüksek ranklara anında çıkamayacağı için daha çok denk gelir, bu yüzden söyledim. R6 oynayanların daha nezih ve düzgün insanlar olduğu su götürmez bir gerçek (yüksek elodakiler).

10 yıla yakın CS 1.6 oynuyorum. Yakin bir zamanda bilgisayardaki parcaları degistirecegim. Rainbow oynamayi dusunuyorum. Sizce alınır mı? Deluxe Edition CS:GO demeyin cok coluk çocuk oldugu ve hileciler cok oldugu için oynamak istemiyorum. CS 1.6'dan sonra alisabilir miyim? 1.6 kadar cok oynamam ama bir degisiklik olsun diye almayı dusunuyorum. 1.6 bırakılmaz 😃
Bence alınır gayet güzel bir deneyim ama bildiğim kadarıyla CS'ye oranla çok daha sakin oynanmalı.

R6'da da hile var söyleyeyim. Ama kullanan sadece wallhack kullanıyor. Onun haricinde bu R6'nın bugları adamı çileden çıkartıyor yahu oynarken. Ama buguyla hilesiyle felan gayette alınır. Herşeye rağmen çok eğlenceli ve gerçekçi bir FPS oyunu. Bugisoft biraz hakettiği değeri gösterse keşke şu oyuna.

Oyunu alacaksanız kesinlikle 10 TL fazla verin Deluxe edition alın. Deluxe editionda oynaması kolay ve güçlü karakterler var, oyunu çabuk öğrenirsiniz. Normal alırsanız renown kasmak uzun sürüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı