4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 3.19 USD olmuş Steam'de oyun hakkında fazla bir bilgim yok sizce alınır mı?
Kayhan888 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #21 4bc dedi: 3.19 USD olmuş Steam'de oyun hakkında fazla bir bilgim yok sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır aşırı güzel oyun ben bi başladım bırakamıyorum yani bence al fiyatınada değer aim fazla gerekmiyor valorant kadar. Artı 0 Eksi
4bc dedi: 3.19 USD olmuş Steam'de oyun hakkında fazla bir bilgim yok sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır aşırı güzel oyun ben bi başladım bırakamıyorum yani bence al fiyatınada değer aim fazla gerekmiyor valorant kadar.
Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 27 Mart 2025 #22 Eğlencesine oynamak, vakit geçirmek için alabilirsin ancak rekabetçi oyun olarak düşünüyorsan almanı tavsiye etmem, o konuda berbat. Namusu gibi savunanlara da pek kulak asma Son düzenleme: 27 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Eğlencesine oynamak, vakit geçirmek için alabilirsin ancak rekabetçi oyun olarak düşünüyorsan almanı tavsiye etmem, o konuda berbat. Namusu gibi savunanlara da pek kulak asma