Ne yazikki appmanifest eksik olunca böyle olmuyor. Ben şuanda indiriyorum 40 dakika kaldı diyor son 20 GB. Eğer atan olmazsa ben atarım indirmem bitince.Uplay değil de Steam üzerinden almışsanız. Dosya bütünlüğünü doğrulama yaprak sadece eksik veya hasarlı dosyaları indirebilirsiniz.
Uplay değil de Steam üzerinden almışsanız. Dosya bütünlüğünü doğrulama yaprak sadece eksik veya hasarlı dosyaları indirebilirsiniz.Arkadaşlar, R6'da appmanifest dosyam eksik 70 GB indirmeye niyetim yok. Appmanifest 359550 atar mısınız?
Ne yazikki appmanifest eksik olunca böyle olmuyor. Ben şuanda indiriyorum 40 dakika kaldı diyor son 20 GB. Eğer atan olmazsa ben atarım indirmem bitince.Uplay değil de Steam üzerinden almışsanız. Dosya bütünlüğünü doğrulama yaprak sadece eksik veya hasarlı dosyaları indirebilirsiniz.
TeşekkürlerNe yazikki appmanifest eksik olunca böyle olmuyor. Ben şuanda indiriyorum 40 dakika kaldı diyor son 20 GB. Eğer atan olmazsa ben atarım indirmem bitince.
Buyur PUBG appmanifest'de var onu da arkadaşıma vereceğimden yükledim silersin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.