Cemil1973 Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 153 Çözümler 3 6 Temmuz 2020 #1 Merhaba öncelikle bir şey soracağım. Ben Epic'ten R6 aldım arkadaşımda Steam'den aldı biz birlikte oynayabilir miyiz?
Merhaba öncelikle bir şey soracağım. Ben Epic'ten R6 aldım arkadaşımda Steam'den aldı biz birlikte oynayabilir miyiz?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 6 Temmuz 2020 #2 Evet. İkisi de uPlay'e bağlanıyor. Artı 0 Eksi
O onlyuru Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 36 6 Temmuz 2020 #3 Evet elbette ben de epic'den aldım ki zaten oyunu uplaydan başlatıyor.Uplaydan oynarsınız. Cemil1973 dedi: Merhaba öncelikle bir şey soracağım. Ben Epic'ten R6 aldım arkadaşımda Steam'den aldı biz birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyunu uplay'dan yüklemenizi öneririm daha az gb harcıyor. Artı 0 Eksi
Evet elbette ben de epic'den aldım ki zaten oyunu uplaydan başlatıyor.Uplaydan oynarsınız. Cemil1973 dedi: Merhaba öncelikle bir şey soracağım. Ben Epic'ten R6 aldım arkadaşımda Steam'den aldı biz birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oyunu uplay'dan yüklemenizi öneririm daha az gb harcıyor.