Rainbow Six Siege Defender Önerisi

EggerR

Hectopat
Katılım
2 Mart 2018
Mesajlar
651
Makaleler
2
Çözümler
4
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524960550
Attackers kısmında iyi kullandığım karakterleri belirledim fakat Defender kısmında hangi operatörü alacağımı bilmiyorum. Sizce hangi operatörü almalıyım? Siz hangi operatörleri kullanıyorsunuz?
 
Genelde secure area modunu oynadığım için onun üzerinden örnek vereyim. Mira ile başlama noktanızdaki düşmanı görebileceğiniz bir bölgeye camı açıp oradan rahatlıkla düşmanı gözetleyebilirsiniz. Caveirada ise sürekli eğilerek haritayı dolaşırsınız hem gördüğünüz düşmanları arkalayıp takımınıza diğerlerinin yerini söylersiniz hem de harita bilginiz gelişir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı