Rainbow Six Siege Discord Mikrofon Sorunu

Mithril

Megapat
Daha fazla  
  • Discordu açtım oyuna girdim - Mikrofon sorunu yok.
  • Arkadaşlarla grubumuzu kurduk - Mikrofon sorunu yok.
  • Rekabetçi maç aranıyor başlıyor - Mikrofon sorunu yok.
  • Dronda iken - Mikrofon sorunu yok.
  • Dronlama bitiyor maç başlıyor - Discord da mikrofondan karşıya ses gitmiyor. Karşıdaki arkadaşlarımın sesi bana geliyor.
  • Oyun içinde ölünce - Mikrofondan karşıya ses gitmeye başlıyor.

Bu yüzden oyun oynarken anlaşmazlık yaşıyorum.

Discordu yukarı al aşağıda durmasın ekranda açık dursun ve aşağıya almadan Rainbowu aç. Sorunun çözüldü.

İşe yararsa beğenmeyi unutma

Bende aynı sorun için çok uğraştım. Düşey senkronizasyonu ''1 Kare'' yapınca düzeldi. Fakat bu şekilde mouse gecikmesi oluyor. Bunun haricinde bir çözüm yolu bulursam deneyeceğim bende.

Discord'u kapat ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.

Discordu yukarı al aşağıda durmasın ekranda açık dursun ve aşağıya almadan Rainbowu aç. Sorunun çözüldü.

İşe yararsa beğenmeyi unutma
deneyeceğim inşallah düzelir

Bende aynı sorun için çok uğraştım. Düşey senkronizasyonu ''1 Kare'' yapınca düzeldi. Fakat bu şekilde mouse gecikmesi oluyor. Bunun haricinde bir çözüm yolu bulursam deneyeceğim bende.
bu dediğini bende biliyorum ama sabit 120 130 fps alırken 60 fps istemiyorum

Discord'u kapat ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.
bu çözümü çok denedim işe yaramıyor

Tarayıcı üzerinde kısayol tuşları çalışsa kullanırdım
Hocam ben sorunumu sonunda kendim uğraş vererek çözdüm. Belgelerimdeki config dosyasından FPS Limit ayarını 60 yaptım ve VSync'i de kapattım. Hem Input Lag yaşamıyorum hem de Discord sorunum yok. Sende bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…