Mithril Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #1 Discordu açtım oyuna girdim - Mikrofon sorunu yok. Arkadaşlarla grubumuzu kurduk - Mikrofon sorunu yok. Rekabetçi maç aranıyor başlıyor - Mikrofon sorunu yok. Dronda iken - Mikrofon sorunu yok. Dronlama bitiyor maç başlıyor - Discord da mikrofondan karşıya ses gitmiyor. Karşıdaki arkadaşlarımın sesi bana geliyor. Oyun içinde ölünce - Mikrofondan karşıya ses gitmeye başlıyor. Bu yüzden oyun oynarken anlaşmazlık yaşıyorum.
Discordu açtım oyuna girdim - Mikrofon sorunu yok. Arkadaşlarla grubumuzu kurduk - Mikrofon sorunu yok. Rekabetçi maç aranıyor başlıyor - Mikrofon sorunu yok. Dronda iken - Mikrofon sorunu yok. Dronlama bitiyor maç başlıyor - Discord da mikrofondan karşıya ses gitmiyor. Karşıdaki arkadaşlarımın sesi bana geliyor. Oyun içinde ölünce - Mikrofondan karşıya ses gitmeye başlıyor. Bu yüzden oyun oynarken anlaşmazlık yaşıyorum.
KS KS Mithril Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2019 #11 nahata dedi: Hocam ben sorunumu sonunda kendim uğraş vererek çözdüm. Belgelerimdeki config dosyasından FPS Limit ayarını 60 yaptım ve VSync'i de kapattım. Hem Input Lag yaşamıyorum hem de Discord sorunum yok. Sende bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim 60 fps oynamak istemiyorum discordu görev çubuğuna indirmediğim sürece sesim karşı tarafa gidiyor. Artı 0 Eksi
nahata dedi: Hocam ben sorunumu sonunda kendim uğraş vererek çözdüm. Belgelerimdeki config dosyasından FPS Limit ayarını 60 yaptım ve VSync'i de kapattım. Hem Input Lag yaşamıyorum hem de Discord sorunum yok. Sende bi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim 60 fps oynamak istemiyorum discordu görev çubuğuna indirmediğim sürece sesim karşı tarafa gidiyor.
nahata Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 212 Çözümler 1 27 Şubat 2019 #12 Mithril dedi: Yardımın için teşekkür ederim 60 fps oynamak istemiyorum discordu görev çubuğuna indirmediğim sürece sesim karşı tarafa gidiyor. Genişletmek için tıkla... İstediğin FPS değerini yazıp deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Mithril dedi: Yardımın için teşekkür ederim 60 fps oynamak istemiyorum discordu görev çubuğuna indirmediğim sürece sesim karşı tarafa gidiyor. Genişletmek için tıkla... İstediğin FPS değerini yazıp deneyebilirsin.