Rainbow Six Siege Fiyatları

@UğurDoğan1 Artık starter paketi yok. Her pakette aynı fiyatlandırma var. Standart paket oyun varsayılan karakterleri geliyor. Diğer satılan Gold, season pass gibi paketler de ise DLC ve sezon karakterleri açık halde geliyor.

En ucuz satılan pakette, varsayılan olarak oyunla çıkan tüm operatörler açık olarak geliyor. Satılan operatörler sezonlarda gelen operatörler diyebilirim. Yani oyuna yeni başlayan biri için gerekli çoğu operatör var. @UğurDoğan1 Eskiden varsayılan operatörleri de açmak için uğraşıyordun. Ayrıca yanlış bilmiyorsam, silah eklentileri tamamen açık geliyor.

Rainbow Six Siege fiyatları 2 ay içerisinde çok değişti. Ubisoft üzerinden alındığında eskiden yarı fiyatına geliyordu Steam üzerinde ise 10-20 TL fark ediyordu. 2 aydır takip ediyorum en düşük paket 20 TL en pahalı ise 260 TL civarlarındaydı diye hatırlıyorum. Şimdi ise en ucuz paket 100 TL olmuş durumda. Ben de almak için Sonbahar indirimlerini beklemeye karar verdim ama daha 2 ay var yine yükseleceğinden korkuyorum sizce almalı mıyım? Başka hangi sitelerden alabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Zamanında starter versiyonunu 17,5 TL'den almıştım buradan sende bakabilirsin hocam: https://epinevreni.com steam gift şeklinde satıyolar.

Önceden 20 TL civarında satılan sürüm Starter Edition idi ve yanlış hatırlamıyorsam içinde sadece 2 adet operatör oluyordu bir tanesi atak diğeri ise savunma(random geliyordu ikiside). Şuan senin Steam'de 102,99 TL'ye gördüğün sürüm Starter değil Standart Edition, içinde 2 değil 20 adet operatör var. Fakat bu 20 operatör sana açık bir şekilde gelmiyor maalesef her bir operatör için 1000 renown istiyor(normalde operatör başı 12.500 renown). Anlayacağın üzere 20 TL'ye satılan eski paketin fiyatı artmadı diret olarak eski paket artık satılmıyor. Bu arada yakın zamanda fiyatların artacağını düşünmüyorum bu yüzden indirimleri bekle.

Ben zamanında oyunu merak ettiğim için deneme amacı ile Starter almıştım ve sonrasında oyun beni bir hayli sarmıştı fakat ortada çok büyük bir sıkıntı vardı o da bende iki operatörden başka operatör olmamasıydı, booster kullanmadan operatör açmak çok zordu hatta zorluğunu geçtim tam bir zulümdü(bence hala öyle). Neyse baktım bu böyle olmayacak açması çok zor bu yüzden sürekli olarak booster almaya başladım ve birde kendime bir oyun arkadaşı buldum. O zamanlar Youtube'da "Terrorist hunt" taktiği videosunu görmüştüm, taktik şöyleydi; bulduğum oyun arkadaşıyla sadece ikimiz "Terrorist hunt" moduna giriyorduk fakat bu arkadaş oyunun içindeyken çıkıp beni tek bırakıyordu bende 1.30 dakika civarında haritada ki bütün teröristleri öldürüp oyunun sonunda booster ile 350 renown alıyordum ve bunu tam 1 saat boyunca tekrarlıyordum, 1 saat sonunda yaklaşık 15.000 renown kazanıyordum. Bu sayede oyunun 20 operatörünü, sezon 1 ve sezon 2 operatörlerini açana kadar Boosterlara yaklaşık 150 TL civarında bir para harcamıştım sanırım, eğer böyle olacağını bilseydim bir üst paketi alıp hiç uğraşmazdım :). Yani anlayacağın yine aynı parayı kaybetmiştim yanında ise ekstra olarak bolca zamanımı da kaybetmiştim. Aradan belli bir süre sonra "Season Pass 3" satışa konmuştu, hiç tereddüt etmeden 125 TL verip satın almıştım :D çünkü bir daha operatör açmakla uğraşamazdım(gerçi kısa sonra ekran kartım yandı ve bir daha r6 oynayamadım season pass çöp olmuştu :p).

Bu yazdıklarımı dikkatlice oku ve ona göre bir sürüm al bence, sana tavsiyem indirimleri bekleyip en azından Deluxe Edition satın alman yönünde. Bu linki buraya bırakıyorum hangi sürümde ne var gösteriyor;

Eğer istersen bahsettiğim taktiği yapan birinin videosu buda;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı