Rainbow Six Siege FPS Düşüş Problemi

İşletim sistemi
Windows 10

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Selamlar herkese, iyi günler. Başlıkta belirttiğim üzere böyle bir problemim var.
Windows 10 Pro sürüm 1909 kullanıyorum.
Ekran kartım Galax GTX 970 EXOC
İşlemcim i3 9100F
2x8 16 GB RAM
500w 80+ Bronze PSU kullanıyorum.
Bu FPS düşüş olayı sürekli olmuyor, arada oluyor FPS'im 100-110 civarındayken fareyi hareket ettirdiğim an 50-55 civarına düşüyor ve oyunda takılmalar meydana geliyor. Yani yalnızca FPS düşme olmuyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Oyun açıkken arka planda Steam, Uplay ve Geforce Experience haricinde bir program açık değil. Sebebini anlayamadım. Ayarlarım ve oyun içi donanım değerlerimin ekran görüntülerini de ekliyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkürler.
r6.png

r61.png

r666.png

Oyun için benchmark testi başlatın monitör uygulamanızın değerlerini izleyin. Birkaç ekstra değeri daha izleme masasında aktif edebilirsiniz, yardımcı olur.

Oyun için benchmark testi başlatın monitör uygulamanızın değerlerini izleyin. Birkaç ekstra değeri daha izleme masasında aktif edebilirsiniz, yardımcı olur.
Benchmark testinde bir drop veya donanım ısı ve çalışma yüzdesinde bir anormallik yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı