Çözüldü Rainbow Six: Siege FPS kısıtlama sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

manjirou

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Sistemim gayet iyi fakat FPS'im kisitli kare hizi sinirini kapadim fakat hala ayni her şeyi denedim ya 10 FPS oluyor ya 20 oluyor ya 30 oluyor oyunu daha bugün indirdim alistirmalarda bu FPS'yi aldim arada 144e aldim FPS sinirini bazen 144 oldu ama bazen hiç olmuyor sorunun aynisini yasayan varsa yardimci olabilir mi?

Çözüm
Öncelikle FPS limitini sınırsız yap. Sonra oyun ayarlarından V-Sync ayarı açıksa kapat. Bu ayarın bir diğer isimleri dikey senkronizasyon ve düşey senkronizasyon böyle de geçebilir. Olmazsa ekran kartı ayarlarından düşey senkronizasyon ayarını kapat. Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası'na girip 3D görüntü ayarlarından yapabilirsin, AMD ise yine kurcala bu ayarı bulursun.
Öncelikle FPS limitini sınırsız yap. Sonra oyun ayarlarından V-Sync ayarı açıksa kapat. Bu ayarın bir diğer isimleri dikey senkronizasyon ve düşey senkronizasyon böyle de geçebilir. Olmazsa ekran kartı ayarlarından düşey senkronizasyon ayarını kapat. Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası'na girip 3D görüntü ayarlarından yapabilirsin, AMD ise yine kurcala bu ayarı bulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

V-Sync acikmis ismi dusey senkronizasyon oldugu icin anlamadan 2 kare yapmisim kapadim simdi yuksek ayarlarda 200 300 FPS gordu cok teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…