Rainbow Six Siege gereksiz banlanma

İşletim sistemi
Windows 10

kullanıcı21135

Centipat
Selamlar arkadaşımla Rainbow Six Siege oynarken yanlışlıkla arkadaşıma bomba attım ve oyundan kicklenince hile kullanımından banlandığım yazıyordu ama hiçbir hile kullanmadım. Arkada sadece Google Chrome açıktı. Ubisoft'a ticket attım geri dönüş alamadım. Neden banlanmış olabilirim?

Allah allah 1000 saatte oyuncu flameledim, absürt hareketler yaptım, tracker uygulamaları kullandım ama ben ban yemedim. BattleEye gibi bir sistem hile bulmadan hile banı atmaz. Çocuk kandırırsın anca.
Ben girdiğim 5 maçtan 2'sinde yanlışlıkla takım arkadaşımı öldürüyorum. Öldürdüğüm takım arkadaşı sayısı 20'ye dayanmıştır daha ban yemedim. Ve evet, sinirlenirsem kötü kelimeler de kullanabiliyorum ki kullanılmayacak gibi değil. Çok fena toxic'ler var. Sonuç olarak haklısınız. Hile kullanmadan ban yenmez. Ben daha durup dururken ban yiyen veya benim gibi birinin ban yediğini görmedim. (Kendim de yemedim.)
Selamlar arkadaşımla Rainbow Six Siege oynarken yanlışlıkla arkadaşıma bomba attım ve oyundan kicklenince hile kullanımından banlandığım yazıyordu ama hiçbir hile kullanmadım. Arkada sadece Google Chrome açıktı. Ubisoft'a ticket attım geri dönüş alamadım. Neden banlanmış olabilirim?
Cidden hile kullandınız mı? Lütfen dürüstçe söyleyin.

Ben girdiğim 5 maçtan 2'sinde yanlışlıkla takım arkadaşımı öldürüyorum. Öldürdüğüm takım arkadaşı sayısı 20'ye dayanmıştır daha ban yemedim. Ve evet, sinirlenirsem kötü kelimeler de kullanabiliyorum ki kullanılmayacak gibi değil. Çok fena Toxic'ler var. Sonuç olarak haklısınız. Hile kullanmadan ban yenmez. Ben daha durup dururken ban yiyen veya benim gibi birinin ban yediğini görmedim. (Kendim de yemedim.)

Cidden hile kullandınız mı? Lütfen dürüstçe söyleyin.

Hayır hile kullanmadım duvar arkası vuruş falanda yapmadım. Aimimde o kadar iyi değil ve güzel bir miktar da para yatırmıştım. Ben şöyle düşünüyorum Apex Legends'de hile kullanmıştım 1 defa içindekiler mi beni banlatmış olabilir pek anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı