Rainbow Six Siege hile kullanmadığım halde kalıcı olarak banlandım

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
İlk olarak daha oyuna gireli yarım saat olmadı 2. ya da 3. maçımdaydım, barikatları kurarken oyun çöktü 5-10 Dakika bilgisayarı kullanamadım, açtığımda kalıcı olarak banlandığımı gördüm hile yüzünden, şimdi eskiden turnuvalara katılan ben bilgisayarda hiçbir hile tarzı bir uygulaması olmayan ben nasıl ban yedim? Şimdi iade talep ettim, oyunu daha 4 saat oynadım öyle düşünün yeni almıştım.

İlk olarak daha oyuna gireli yarım saat olmadı 2. ya da 3. maçımdaydım, barikatları kurarken oyun çöktü 5-10 dakika bilgisayarı kullanamadım, açtığımda kalıcı olarak banlandığımı gördüm hile yüzünden, şimdi eskiden turnuvalara katılan ben bilgisayarda hiçbir hile tarzı bir uygulaması olmayan ben nasıl ban yedim? Şimdi iade talep ettim, oyunu daha 4 saat oynadım öyle düşünün yeni almıştım.

Hocam çok iyi olduğunuz içindir belki :)

İlk olarak daha oyuna gireli yarım saat olmadı 2. ya da 3. maçımdaydım, barikatları kurarken oyun çöktü 5-10 dakika bilgisayarı kullanamadım, açtığımda kalıcı olarak banlandığımı gördüm hile yüzünden, şimdi eskiden turnuvalara katılan ben bilgisayarda hiçbir hile tarzı bir uygulaması olmayan ben nasıl ban yedim? Şimdi iade talep ettim, oyunu daha 4 saat oynadım öyle düşünün yeni almıştım.

İade etseniz bile kabul edilmeyecek çünkü 2 saatten fazla oynamışsınız. :(

Hocam şunu unutmayın ki hiçbir oyun oyuncularına haksız ban atmaz. Anca kendinizi kandırırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı