Steam Ubisoft Connect Rainbow Six: Siege için "authenticating the ownership this product" hatası

tamıs

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben zamanında R6 aldım farklı bir hesapla giriş yapmışım bağlamışım Ubisoft'a şu an hesabın gmailine erişimim yok ve şifreyi de hatırlamıyorum. Başka hesapla da giriş yapınca Ubisoft hesabına girerken "authenticating the ownership this product" şöyle bir hata alıyorum.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hangi hesapta etkinleştirdiyseniz o hesaba giriş yapacaksınız. Farklı bir hesaba girince bu uyarıyı vermesi gayet normal.

Yukarıdada belirttiğim gibi herhangi bir erişimim yok Gmail'i silmiştim zamanında şifreyide hatırlamıyorum zaten Steam'den silebilir miyim?

Oyunu Steam üzerinden aldıysanız destek tarafından komple kaldırılması gerekiyor. Ayrıca Steam ile ilişkilendirdiğiniz Ubisoft hesabını da Steam'den kaldırın. Siz kendiniz sildiğiniz zaman oyun tamamen hesaptan silinmiyor, sadece genel görünümden kalkıyor. Tekrar satın alırsanız muhtemelen yine aynı oyun anahtarını içeren oyunu verecek.

Eğer tekrar satın alacak olursanız oyunu yeni bir Ubisoft Connect hesabında etkinleştirin. Hesap bilgilerini de bir kenara kaydetmeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı