Aynısını bende PUBG için düşündüğüm için R6 'ya geçtim.Merhabalar oynamak isterdim ama ne yazık ki oyunu bıraktım 1000 saat oynadım ama artık saçmalaşan topluluk ve abuk subuk güncellemelerden sonra oyun cidden çok kötü oldu.
Çok büyük bir hataAynısını bende PUBG için düşündüğüm için R6 'ya geçtim.
Şu anki güncelleme zaten Operation Health 2 ismi yanlışAynısını bende PUBG için düşündüğüm için R6 'ya geçtim.
Dediğini bilmiyordum şimdi öğrendim. Videolardan izlediğim kadarıyla vurup ölmeme gibi bir durum yok. FPS stabil 80-120. Pingim 40-50. Oyun içi oldukça akıcı ve rahat. Şimdiye kadar oyun hatası nedeniyle rage vs. atmadım. Böyle bir zamanda bu oyuna geçiş yaptığım için gayet memnunum.Çok büyük bir hataEğer Operation Health'ın ne olduğunu biliyorsan ve oyuna ne olduğunu da biliyorsan anlamışsındır demek istediğimi
Şu anki güncelleme zaten Operation Health 2 ismi yanlış![]()
Dediğini bilmiyordum şimdi öğrendim. Videolardan izlediğim kadarıyla vurup ölmeme gibi bir durum yok. FPS stabil 80-120. Pingim 40-50. Oyun içi oldukça akıcı ve rahat. Şimdiye kadar oyun hatası nedeniyle rage vs. atmadım. Böyle bir zamanda bu oyuna geçiş yaptığım için gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.