beratsapancii Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Yeni ubi hesabı aldım oyunu indirmeye deniyorum Steam'i açıo lisans başarısız diyor yardımcı olabilecek var mı?
Yeni ubi hesabı aldım oyunu indirmeye deniyorum Steam'i açıo lisans başarısız diyor yardımcı olabilecek var mı?
4 462723 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Çözümler 1 10 Ağustos 2023 #2 Rainbow oyununuz tek bir Ubisoft hesabına bağlıdır başka hesaptan giriş sağlayamazsınız. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Ağustos 2023 #3 beratsapancii dedi: Yeni ubi hesabı aldım oyunu indirmeye deniyorum Steam'i açıo lisans başarısız diyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi oyun tek bir Ubisoft hesabına bağlı. Giriş yapamazsanız. Artı 0 Eksi
beratsapancii dedi: Yeni ubi hesabı aldım oyunu indirmeye deniyorum Steam'i açıo lisans başarısız diyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi oyun tek bir Ubisoft hesabına bağlı. Giriş yapamazsanız.