Çözüldü Rainbow Six: Siege maç bulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batur1121

Centipat
Katılım
7 Mayıs 2022
Mesajlar
106
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyuna yeni başladım. Saldırı egitimini tamamladım ondan sonra yz gir dedi yz ye girmeyi denedim. 53 dakika bulamadı. Dosyayı verify ettim yok olmadı.

1711580356287.png
 
Çözüm
Hocam sorunu cozdum DLL eksikmiş Google'ndan baktım çözdüm sağ olun tüm yardımlarınız için.
Arkadaşlar yeni sezon ile birlikte bazı modlara şartlar eklendi. Dereceli oyun modunda mesela yeni oyuncu sayılabilecek kişiler 5 maç hızlı karşılaşma oynaması ve 20 adet başlangıç operatörleri açık olmalı şeklinde şart var. 80 level olan bir abimiz bu sezon yeni oyuncu olarak algılandı ve 5 maç hızlı karşılaşma ya da standart mod girmeden dereceli moda izin vermedi. Demek ki hızlı karşılaşmaya da YZ maç gir şartı eklenmiş. YZ girmesi lazım ki açabilsin.
 
Arkadaşlar yeni sezon ile birlikte bazı modlara şartlar eklendi. Dereceli oyun modunda mesela yeni oyuncu sayılabilecek kişiler 5 maç hızlı karşılaşma oynaması ve 20 adet başlangıç operatörleri açık olmalı şeklinde şart var. 80 level olan bir abimiz bu sezon yeni oyuncu olarak algılandı ve 5 maç hızlı karşılaşma ya da standart mod girmeden dereceli moda izin vermedi. Demek ki hızlı karşılaşmaya da yz maç gir şartı eklenmiş. Yz girmesi lazım ki açabilsin.

O zaman hocam mecbur oyunu bırakayım ne yapayım başlamadan bırakacağız :D çünkü şu an konuyu açtığımdan beri 49 dakikadır arıyorum sabahta 9 saat bekledim ama bulmadı sil yükle yaptım bana mısın demiyor yapacak hiçbir şey yok o zaman konu biraz daha açık kalsın belki birileri yardım eder hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı