eminyan oflago
Megapat
Daha fazla
Dün gece Rainbow Six Siege oyununu Steam üzerinden satın aldım ve gece indirdim. Oyunun tutorialini ve offline eğitim olan kısımlarını oynadım ve bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Fakat akşam multiplayer bir oyuna girdiğimde maçın başlamasından itibaren ortalama 2 dakika sonra beni oyundan attı. Önce görüntü dondu ama 10 saniye kadar oyunun sesleri duyuluyordu. Masaüstüne attığında herhangi bir hata koduyla karşılaşmadım, sadece "oh no it crashed" adlı bir uyarı aldım ve hata raporu gönderdim.
Sonrasında her girişimde aynı şekilde oyundan attı. Oynamaya çalıştığım süre boyunca karşı takımdan birini göremedim, atmasının sebebi bunla alakalı olabilir. Düşman görmediğim bir raundu sorunsuz oynamıştım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve tekrar yükledim ama sorun düzelmedi. Oyun dosyalarını da doğruladım yine düzelmedi. Process monitor ile logfile aldım bakabilirseniz çok sevinirim.
Sistemim:
SLI açık ve kapalı hatta Nvidia Inspector ile farklı SLI profillerinde de denedim ama sorun çözülmedi. Isı değerlerim normal. Log file: Logfile.rar
Sonrasında her girişimde aynı şekilde oyundan attı. Oynamaya çalıştığım süre boyunca karşı takımdan birini göremedim, atmasının sebebi bunla alakalı olabilir. Düşman görmediğim bir raundu sorunsuz oynamıştım. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve tekrar yükledim ama sorun düzelmedi. Oyun dosyalarını da doğruladım yine düzelmedi. Process monitor ile logfile aldım bakabilirseniz çok sevinirim.
Sistemim:
- Lenovo Y510P
- Core i7 4700MQ
- 8 GB DDR3
- GTX 750M SLI
- Windows 10 64bit
SLI açık ve kapalı hatta Nvidia Inspector ile farklı SLI profillerinde de denedim ama sorun çözülmedi. Isı değerlerim normal. Log file: Logfile.rar
Son düzenleyen: Moderatör: