Rainbow Six: Siege Nøkk olayı nedir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Başlıkta yazdığım gibi, Nøkk hem görüntü olarak (evet benim için önemli) hem silahı olarak hoşuma gittiği için açtım. Açmadan önce yeteneğine de biraz baktım anladığım kadarıyla kameralara vs. görünmüyor. Yalnız bu sadece sabit dururken mi yoksa mesela yürürken koşarken de görünmüyor mu? Ayrıca sanırım yeteneğinin ses azaltma olayı da varmış o nasıl oluyor tam olarak? Koşarken karşı tarafa hiç ses gitmiyor mu yoksa az mı gidiyor? Teşekkürler.

Başlıkta yazdığım gibi, Nøkk hem görüntü olarak (evet benim için önemli) hem silahı olarak hoşuma gittiği için açtım. Açmadan önce yeteneğine de biraz baktım anladığım kadarıyla kameralara vs. görünmüyor. Yalnız bu sadece sabit dururken mi yoksa mesela yürürken koşarken de görünmüyor mu? Ayrıca sanırım yeteneğinin ses azaltma olayı da varmış o nasıl oluyor tam olarak? Koşarken karşı tarafa hiç ses gitmiyor mu yoksa az mı gidiyor? Teşekkürler.
Koşarken de kameralara görünmez. Sadece kamera değil, mesela karşı taraftaki Mozzie tarafından ele geçirilen dronelar tarafından da görünmez, aynı zamanda Valkyrie kameraları da göremez. Ama ateş açarsa görünmezlik bozulur. Öyle bir şeydi.

Ses gidiyor. O anlamda görünmez değil. Sadece kameralara görünmez olur.

Nokk yürürken ses çıkarmıyor bir de kameralara hiç gözükmüyor. Koşarsanız ses çıkartıyor ayrıca kameralara da gözüküyor. Parazitli olarak gözüküyor ama. Alibi'nin klonlarına sıkarsanız da yeriniz işaretlenmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı