Rainbow Six Siege "oh no, its crashed" hatası

slmbebek7_

Hectopat
Yer
Aydın/Didim
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci 11. Sınıf
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben R6S Steam'dan aldım bayağı bir süre PC'im açtı fakat artık maç bulduktan sonra crash hatası alıyorum.
Sistem bilgileri:
Ekran kartı: GTX 1030.
İşlemci: Intel(r) Pentium(r) CPU G2030 3.00GHz 3.00GHz.
RAM: 8, 00GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Windows8 Pro.
Tüm sürücüler güncel.

crash.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben R6S Steam'dan aldım bayağı bir süre PC'im açtı fakat artık maç bulduktan sonra crash hatası alıyorum.
Sistem bilgileri:
Ekran kartı: GTX 1030.
İşlemci: Intel(r) Pentium(r) CPU G2030 3.00GHz 3.00GHz.
RAM: 8, 00GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Windows8 Pro.
Her şeyim güncel tüm boosterleri denedim overclock denedim yine düzelmedi.
Videosunu Çekip Attım lazım olursa diye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

crash-png.585749

Bu Hatayı Alıyorum Belli bir süre sonra oyundan atıyor karşıma bu çıkıyor

HDD kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Disk kullanımı yüzünden bu hatayı alıyorsunuz. Görev yöneticisinde System adlı işlem yüksek miktarda disk kullanıyor. Güncelleme yapıyor olabilir. SSD alırsanız ya da diski neyin kullandığını bulursanız (virüs olabilir) sorununuz çözülecektir.

İyi de zaten SSD kullanıyorum
HDD kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Disk kullanımı yüzünden bu hatayı alıyorsunuz. Görev yöneticisinde System adlı işlem yüksek miktarda disk kullanıyor. Güncelleme yapıyor olabilir. SSD alırsanız ya da diski neyin kullandığını bulursanız (virüs olabilir) sorununuz çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı