Rainbow Six Siege operatör tavisyesi?

varexta

Centipat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar,

Bende bu operatörler açık ve 30K Renown var. Saldıran veya Savunan farketmeksizin zevkli bir operatör tavsiyesi olacak var mı? Silah kontrolü falan önemli değil her silahı oynayabileceğimi düşünüyorum.

1.png
2.png

Öncellikle oyunu 800 saat oynamış ve oynamaya devam eden biri olarak şunu söylemeliyim ki Kaid, Mozzie, Nomad ve Maverick olmadan olmaz dostum. Ha bu operatörleri sürekli oynuyor musun diye sorarsan hayır yerine göre göre oynuyorum. Genel de saldırı tarafında Buck ve Zofia savunma tarafında ise Valkyrie ve Mute oynuyorum. Tabi bu durum haritalara göre değişiyor mesela sadece Echo veya Sledge oynadığım mapler de mevcut. Peki oyundaki en sağlam ve oynanışı güzel operatörü soracak olursan tabii ki Buck reis :D Warden ve Clash gereksiz operatörler açmana gerek bile yok. Gridlock ve Lion yeni sezonda indirime girecek o zaman daha ucuza alabilirsin ben öyle yapıcam çünkü. Bu arada R6 kredisini operatörlere harcamaman daha iyi olur. Oyunu oynadıkça silah kaplamaları ve köstümlere hasta oluyorsun :D Keyifli oyunlar
20200302161841_1.jpg
20200302161845_1.jpg

Son düzenleme:
Bandit, Mozzie, Nomad, Zofia, Pulse, Frost, Clash, bunlar benim gözümde çok zevkli operatörler. Silahlarıda çok iyidir.
Öncellikle oyunu 800 saat oynamış ve oynamaya devam eden biri olarak şunu söylemeliyim ki Kaid, Mozzie, Nomad ve Maverick olmadan olmaz dostum. Ha bu operatörleri sürekli oynuyor musun diye sorarsan hayır yerine göre göre oynuyorum. Genelde saldırı tarafında Buck ve Zofia savunma tarafında ise Valkyrie ve Mute oynuyorum. Genelde bu durum haritalara göre değişiyor mesela sadece Echo veya Sledge oynadığım mapler de mevcut. Peki oyundaki en sağlam ve oynanışı güzel operatörü soracak olursan tabii ki Buck reis :D.
Teşekkürler cevaplarınız için. Nomad alıyorum, daha sonra da Mozzie düşünüyorum. :)

@g
Selam arkadaşlar,

Bende bu operatörler açık ve 30K Renown var. Saldıran veya Savunan farketmeksizin zevkli bir operatör tavsiyesi olacak var mı? Silah kontrolü falan önemli değil her silahı oynayabileceğimi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 508643Eki Görüntüle 508644
bende 54 levelim fakat bende bu kadar operatör açık değil nasıl açtın bunları para yatırıdn mı operatör açmak için bilgilendirirsen sevinirim
ha bide yeni gelen operatörlerden ıanaya bakmanı tavsiye ediyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı