J jetta_ Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar Steam'den Rainbow Six Siege aldım. En temel olan standart paket 41.19 TL. İçinden operatör çıkmadı, böyle mi oynayacağım oyunu? 4 tane saldırı 4 tane savunma operatörü veriyordu diye okumuştum, artık değişti mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2019
Arkadaşlar Steam'den Rainbow Six Siege aldım. En temel olan standart paket 41.19 TL. İçinden operatör çıkmadı, böyle mi oynayacağım oyunu? 4 tane saldırı 4 tane savunma operatörü veriyordu diye okumuştum, artık değişti mi?
Çözüm S S Skilinc33 29 Kasım 2019 O sistem değişti eskiden veriyordu artık vermiyor. Standart operatörler çok ucuz ama 1000 renown. Açarsın çabucak.
O sistem değişti eskiden veriyordu artık vermiyor. Standart operatörler çok ucuz ama 1000 renown. Açarsın çabucak.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 29 Kasım 2019 #2 Standart 2 saldırı 2 savunma Deluxe Edition 4 saldırı 4 savunma veriyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #3 Hayır böyle olmaması gerekiyordu ubisoft ile iletişime geçin yardım edeceklerdir. Artı 0 Eksi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 29 Kasım 2019 #4 Bana 13 liraya 4 savunma 4 saldırı operatörü vermişti. 2-3 yıl oluyor tabi. Artı 0 Eksi
KS KS J jetta_ Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #5 Arkadaşlar bir tane çaylak diye bişey açık geri kalan hepsi kilitli. Artı 0 Eksi
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #6 ardayzr dedi: Standart 2 saldırı 2 savunma Deluxe Edition 4 saldırı 4 savunma veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya siz ya ben yanlış anladım sanırım arkadaşa hiç operatör verilmemiş sanırım. jetta_ dedi: Arkadaşlar bir tane çaylak diye bişey açık geri kalan hepsi kilitli. Genişletmek için tıkla... O çaylak zaten herkeste açık olan karakter. Artı 0 Eksi
ardayzr dedi: Standart 2 saldırı 2 savunma Deluxe Edition 4 saldırı 4 savunma veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya siz ya ben yanlış anladım sanırım arkadaşa hiç operatör verilmemiş sanırım. jetta_ dedi: Arkadaşlar bir tane çaylak diye bişey açık geri kalan hepsi kilitli. Genişletmek için tıkla... O çaylak zaten herkeste açık olan karakter.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 29 Kasım 2019 #7 jetta_ dedi: Arkadaşlar bir tane çaylak diye bişey açık geri kalan hepsi kilitli. Genişletmek için tıkla... andndar dedi: Ya siz ya ben yanlış anladım sanırım arkadaşa hiç operatör verilmemiş sanırım. O çaylak zaten herkeste açık olan karakter. Genişletmek için tıkla... Evet böyle olmaması gerekiyor Ubisoft desteğe yazın. Artı 0 Eksi
jetta_ dedi: Arkadaşlar bir tane çaylak diye bişey açık geri kalan hepsi kilitli. Genişletmek için tıkla... andndar dedi: Ya siz ya ben yanlış anladım sanırım arkadaşa hiç operatör verilmemiş sanırım. O çaylak zaten herkeste açık olan karakter. Genişletmek için tıkla... Evet böyle olmaması gerekiyor Ubisoft desteğe yazın.
KS KS J jetta_ Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #8 41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a. Artı 0 Eksi
41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 29 Kasım 2019 #9 jetta_ dedi: 41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a. Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırdım şimdi sistemi değiştirmişler bence iade edip Deluxe Sürümü alın. Artı 0 Eksi
jetta_ dedi: 41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a. Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırdım şimdi sistemi değiştirmişler bence iade edip Deluxe Sürümü alın.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #10 jetta_ dedi: 41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir mantık yapmışlar öyle ise. Artı 0 Eksi
jetta_ dedi: 41 tl olan standart sürümün içinden operatör çıkmıyor artık heralde. Yine de ben bir mail atayım Ubisoft'a. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir mantık yapmışlar öyle ise.