Rainbow Six: Siege operatörler silinmiş

İtxomotime

Hectopat
Oyunu 1-2 aydır oynamıyordum geçen tekrar indirdim bir baktım bazı karakterler ve bir tane evrensel silah skini silinmiş. %100 eminim daha önceden bende olduklarına videolar falan var. Ubisoft'un teknik destege yazdım bana bambaşka konular hakkında bilgiler verdiler pek yardımcı olmadılar. Karakterlerimin silinmesinin sebebi nedir bilen var mı oyunda bir şey değişti de haberim mi yok acaba?

Giden şeyleri şöyle yazayım belki bazılarında da benzer karakterler silinmiştir: Caveira, frost, echo, jackal, ying, dokkaebi. Bir tane de buzlu bir skin vardı tüm silahlara takılıyordu o da silinmiş.

Oyunu 1-2 aydır oynamıyordum geçen tekrar indirdim bir baktım bazı karakterler ve bir tane evrensel silah skini silinmiş. %100 eminim daha önceden bende olduklarına videolar falan var. Ubisoft'un teknik destege yazdım bana bambaşka konular hakkında bilgiler verdiler pek yardımcı olmadılar. Karakterlerimin silinmesinin sebebi nedir bilen var mı oyunda bir şey değişti de haberim mi yok acaba?

Giden şeyleri şöyle yazayım belki bazılarında da benzer karakterler silinmiştir: Caveira, frost, echo, jackal, ying, dokkaebi. Bir tane de buzlu bir skin vardı tüm silahlara takılıyordu o da silinmiş.

Başka bir hesaba girmediğinizden emin misiniz? Yaklaşık 6 yıldır oynamaktayım ben bile böyle bir sorunu ilk kez duymaktayım.

Destek tam olarak az önce cevap verdi. Karakterlerin sana eskiden ait olduguna dair kanıtların var mı dediler. Bende geçen sezonun maç geçmişinin videosunu çektim attım cevap bekliyorum.

Destek tam olarak az önce cevap verdi. Karakterlerin sana eskiden ait olduguna dair kanıtların var mı dediler. Bende geçen sezonun maç geçmişinin videosunu çektim attım cevap bekliyorum.

Hangi oyun paketine sahipsin Deluxe olana sahipsen onun faturasınıda atabilirsin. Onda senin silinen karakterleri veriyordu çünkü.

Adamlar resmen benimle dalga geçiyor. Aynı soruyu 10 farklı kişi sordu hepsine cevap verdim. Hala aynı soruları soruyorlar. Bir ilerleme katemedik. Karakterlerim Game Pass üyeligim bittigi için silinmiş. Ne alaka Game Pass'im ile R6mın hiçbir alakası yoktu. Şimdi onu kanıtlamaya çalışıyorum 4 saat oldu kafayı yiyeceğim.

Adamlar resmen benimle dalga geçiyor. Aynı soruyu 10 farklı kişi sordu hepsine cevap verdim. Hala aynı soruları soruyorlar. Bir ilerleme katemedik. Karakterlerim Game Pass üyeligim bittigi için silinmiş. Ne alaka Game Pass'im ile r6mın hiçbir alakası yoktu. Şimdi onu kanıtlamaya çalışıyorum 4 saat oldu kafayı yiyeceğim.

Game Pass ile operatörler ne alaka ya? Direkt oyun ile alakası yok mu bunun yani oyuna erişiminiz olmaz normalde Game Pass üzerinden olsa ve btimiş olsa. Operatörler falan save olur yani illa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı